یو پی اس خودپرداز یا دستگاه ATM

یو پی اس خودپرداز یا دستگاه ATM

به دلیل کاربردهای فراوان خود پرداز در بانک ها یو پی اس خودپرداز بانک هم از تجهیزات مهم تلقی می شود. برای استفاده روز افزون از خدمات بانکی باید از تجهیزات و ابزار مناسب استفاده شود. استفاده از خود پرداز باعث میشود ترا کنش ها به راحتی و با اطمینان کامل انجام شود.

ضرورت استفاده از یو پی اس مخصوص دستگاه ATM به دلیل حساسیت زیاد قسمت های مختلف خود پرداز مانند CPU، شمارنده ها، پردازش گر و مدارات آن، به نویز ها و اختلالات جریان برق شهری و استفاده ۲۴ ساعته از آن می باشد.

یو پی اس دستگاه خودپرداز

استفاده از یو پی اس (UPS) برای دستگاه خودپرداز بانک یا همان ATM به دلیل حساسیت قسمت های مختلف آن در برابر نوسانات و قطع شدن جریان برق بسیار ضروری می باشد.

یو پی اس برای دستگاه ATM

دستگاه های ATM از جمله مهمترین و کاربردی ترین تجهیزات و ابزار های افزایش خدمات بانکی و گردش نقدینگی در بانکها است. سهولت و اطمینان عملیات بانکی آن موجب افزایش محبوبیت بانک عامل و افزایش اطمینان مشتری و ترا کنش از درگاه های بانکی می شود. به همین دلیل دستگاه های خود پرداز باید بطور ۲۴ ساعته آماده به خدمت باشند. به همین دلیل استفاده از سیستم های ذخیره انرژی یو پی اس کاملا ضروری است.

دستگاه های خودپرداز غالبا حتی در محل های فاقد بانک نصب می شوند. از طریق خطوط تلفن در نقاط دور افتاده کشور به شبکه بانکی متصل هستند. تامین برق این دستگاه ها بطور طولانی مدت و تامین برق ثابت و یکنواخت برای اطمینان از دسترسی دایمی خودپرداز به شبکه بانکی و دسترسی مشتریان به خدمات دستگاه حداقل نیاز فنی آن است.

برای اینکه در زمان قطع برق فعالیت ها دچار اختلال نشوند. باید از یو پی اس خودپرداز بانک استفاده شود. اگر با قطع برق دستگاه های خود پرداز هم دچار قطعی شوند. خسارت­ های مالی زیادی برای بانک به وجود می آید.

بنابراین دستگاه یو پی اس مورد استفاده باید حداقل ۴ تا ۱۰ ساعت برق ثابت بدون نوسان را برای خودپرداز تامین کند.

همچنین دستگاه یو پی اس باید مجهز به درگاه هوشمند متصل به نرم افزار مانیتورینگ باشد. در هر حال حتی در صورت وجود برق شهری، استفاده از برق یو پی اس برای خودپرداز موجب افزایش عمر این دستگاه های گران ATM میشود.

نکته: در نظر گرفتن یک یو پی اس مخصوص خود پرداز واجب بوده و نباید از یک یو ی اس برای تمامی سیستم های بانکی استفاده نمود.

یو پی اس خودپرداز

ضرورت استفاده از یو پی اس برای دستگاه ATM

ضرورت استفاده از یو پی اس برای دستگاه هاي خود پرداز بر هیچ کس پوشیده نیست، زمانی که برق این دستگاه قطع می شود بلافاصله باید منبع دیگری برای برق رسانی به دستگاه متصل گردد.

بعلاوه این دستگاه ها بسیار گران هستند و اتصال مداوم آنها به برق شهر موجب استهلاک تدریجی برد آن میشود. از طرف دیگر دستگاه های خودپرداز باید بطور مداوم در دسترس باشند و کار کنند و این یعنی در مواقع قطع برق نیز باید به شبکه بانکی متصل و بخوبی کار کنند.

پر اهمیت ترین موضوع برای استفاده از یو پی اس خود پرداز بانک وجود امنیت است. ممکن افرادی در صدد دزدی از این دستگاه باشند. وجود یو پی اس تا حد زیادی امنیت را برای دستگاه ATM فراهم میسازد.

قطعی برق باعث آسیب به برد و حس گر ها می شود. لذا استفاده از یو پی اس امری بسیار مهم است. یو پی اس ATM باید بتواند بین 4 تا 10 ساعت برق مورد نیاز را تامین کند. همچنین این برق باید بدون نوسان و ثابت باشد.

متاسفانه جریان برق شهری در هیچ کجا بدون قطعی و نوسانات نمی باشد. این نوسانات ممکن است دلایل مختلفی داشته باشند. این اختلالات باعث آسیب رساندن به دستگاه گران قیمت خودپرداز می گردند. دستگاه یو پی اس با ذخیره برق در باتری و از بین بردن نوسانات و تنظیم ولتاژ از آسیب دیدن قسمت های حساس دستگاه خود پرداز جلوگیری می کند.

بنابراین استفاده از یو پی اس علاوه بر محافظت از دستگاه ATM باعث افزایش طول عمر این دستگاه گران قیمت می شود.

برق مصرفی دستگاه خود پرداز

برق مصرفی دستگاه عابر بانک در حدود 500 الی 800 وات است که دو برابر مصرف برق یک رایانه است. این دستگاه بسیار گران است و اتصال مداوم آنها به برق شهر موجب استهلاک تدریجی برد آن می شود.

از طرف دیگر دستگاه های خودپرداز باید بطور مداوم و 24 ساعته در دسترس کاربران باشند و کار کنند و این یعنی در مواقع قطع برق نیز به شبکه بانکی متصل و بخوبی کار کنند. بنابراین نیاز به مراقبت و سرویس دهی می باشد تا در دراز مدت دچار خرابی برد ها و حس گر ها نشود.

راهنمای خرید UPS مناسب خود پرداز بانک

دستگاه یو پی اس با توجه به عملکرد و طراحی متفاوتی که دارد، دارای انواع مختلفی است. این یو پی اس ها از لحاظ مشخصات فنی و ویژگی ها با هم تفاوت های دارند، که باعث کارایی متفاوت آنها شده است. بنابراین لازم است به هنگام خرید یو پی اس برای خودپرداز به نکات زیر توجه کنید. بتوانید یو پی اس های را که کارایی بهتری برای خود پرداز دارند، خریداری نمایید.

  1. توان مورد نیاز برای یو پی اس ATM: یو پی اس های که توان آنها بالاتر از توان مصرفی خودپرداز است، بهترین کارایی را دارند. اگر توان یو پی اس کمتر از توان دستگاه خودپرداز باشد، باعث می شود نتواند به خوبی از قسمت های حساس آن در برابر اختلالات جریان برق محافظت کند. همیشه سعی کنید یو پی اس های را که توان آنها بیشتر از ۲۰% توان مصرفی عابر بانک خریداری نمایید. به هیچ وجه از دستگاه با توان مصرفی کمتر استفاده نفرمایید. چرا که احتمال آسیب قطعات حساس دستگاه خودپرداز افزایش می یابد.
  2. مدت زمان ذخیره: یو پی اس های که مدت زمان ذخیره برق در آن ها بیشتر است، برای خود پرداز کارایی بهتری دارند. بطور پیشنهادی  مدت زمان ذخیره یو پی اس های خودپرداز حدود ۸ ساعت را خریداری نمایید.
  3. انواع یو پی اس عابر بانک:

    یو پی اس ها به طور کلی از لحاظ عملکرد و طراحی به سه گروه تقسیم بندی می شوند. این سه گروه به شرح زیر می باشد:

یو پی اس ATM آنلاین:

در این نوع یو پی اس ها هنگامی که جریان برق وصل است، از طریق یو پی اس ولتاژ آن تنظیم و هر گونه نویز های اضافی فیلتر می شود و در هنگام قطع شدن برق، انرژی ذخیره شده در باتری برق تجهیزات متصل را تامین می کند، بنابراین دارای محافظت بیشتری هستند. برای دستگاه های حساس مانند خود پرداز بسیار مناسب می باشند.

یو پی اس ATM آفلاین:

در این نوع ups ها هنگامی که جریان برق وصل است، برق مصرفی تجهیزات از طریق جریان برق شهری تامین می شود. در هنگام قطعی برق، یو پی اس وارد عمل می شود، زمان سوئیچینگ در یو پی اس آفلاین زیاد است. بنابراین میزان حفاظت کمتری دارند.

یو پی اس ATM لاین اینتر اکتیو:

این نوع نسبت به یو پی اس آفلاین سطح محافظت بیشتری دارند، از طرفی زمان سوئیچینگ در آن کاهش یافته است. برای تجهیزات حساس بسیار مناسب می باشد.

یو پی اس خودپرداز

بهترین یو پی اس برای دستگاه عابر بانک

نوع UPS دستگاه های عابر بانک باید مدل لاین اینتر اکتیو باشد. یو پی اس Line-interactive دارای مدار تنظیم ولتاژ هست. در عملکرد بهتر UPS ها نقش قابل توجهی را ایفا می کند. همچنین این یو پی اس ها دارای نوسان گیر و نویز بسیار قوی هستند.

یو پی اس خودپرداز که دارای توان KVA 2 و KVA1 هستند، کارایی بهتری دارند. البته یو پی اس های که توان آن ها KVA 2 می باشد. به خاطر این که مدت زمان ذخیره برق بیشتری دارند، مناسب تر می باشند.

یو پی اس های که مجهز به درگاه هوشمند برای اتصال به نرم افزار مانیتورینگ هستند. بهترین کارایی را برای خودپرداز دارند. علاوه بر این، خودپرداز به نوسانات و نویز های ایجاد شده در جریان برق شهری دارند. یو پی اس عابر بانک خریداری شده باید مجهز به نویز گیر ها و نوسان گیر های دقیق باشد.

به دلیل حساسیت سیستم های بانکی و از جمله خودپرداز، ups های خودپرداز باید دارای ملاحظات ایمنی و امنیتی دقیق باشد. کلیه اتصالات ups به برد و پاور خود پرداز باید به بهترین نحو ممکن مخفی و حفاظت شده باشند. از طرفی دسترسی به آن ها فقط باید از داخل بانک امکان پذیر باشد.

همچنین باید دارای بهترین بازیابی و تکنولوژی ذخیره انرژی برق و حس گر های هشدار حرارت و حریق باشند.

یو پی است دستگاه ATM چه مشخصاتی باید داشته باشد؟

یو پی اس خودپرداز خریداری می کنید، باید دارای این مشخصات باشد:

  • ایجاد حرارت بسیار کم
  • مجهز به سیستم اطفاء حریق گازی مناسب
  • حداقل توان ذخیره انرژی به مدت ۸ ساعت
  • دارای ضمانت نامه و ضمانت خرید
  • دارای خدمات پس از فروش
  • بازدهی کاری بالا
  • کیفیت مناسب
  • عملکرد راحت و آسان
  • مدیریت هوشمند باتری ABM
  • حفاظت در برابر اتصال کوتاه
  • دارای مدار تنظیم ولتاژ
  • دارای صفحه نمایشگر LCD
  • دارای محفظه مناسب برای باتری ups خود پرداز

 


 

برای اطلاعات بیشتر و مشاوره در زمینه یو پی اس ، باتری یو پی اس ، تعمیر یو پی اس ، باتری ups ، یو پی اس ارزان قیمت با شرکت یو پی اس کیان صنعت ایرانیان ( فای نت ) تماس بگیرید.

واحد فروش :  ۷۷۹۷۳۸۱۱ ۰۲۱    |   واحد خدمات پس از فروش :  ۷۷۹۴۳۵۷۳ ۰۲۱
آدرس دفتر فروش : تهران | عباس آباد | تقاطع سهروردی | نبش بانک سامان | پلاک ۱۴۰

جهت مشاوره یا خرید انواع یو پی اس ، باتری یو پی اس ، استابلایزر ، رک ، کابینت ، پی دی یو و یا تعمیر تخصصی یوپی اس و باتری با شماره 02177973810 تماس حاصل نمایید .