یو پی اس برای تجهیزات شبکه های شعب بانکی

یو پی اس برای تجهیزات شبکه های شعب بانکی

UPS شبکه شعب بانکی: شعب موسسات مالی و اعتباری و بانکی ناچار به استفاده از تجهیزات انفورماتیکی نظیر سرور ها ، کلاینت ها و تجهیزات جانبی نظیر چاپگر های مخصوص ، هاب و سوئیچ و … و همچنین تجهیزات شعب بانکی نظیر دستگاه های ATM ، اسکناس شمار ، کیوسک های اطلاع رسانی و … جهت انجام سرویس ها و خدمات روزمره خود هستند که قطعاً با نبود برق و یا وجود اختلال در شبکه و در نتیجه آسیب های سخت افزاری و یا نرم افزاری، خدمات آنها با اخلال جدی مواجه خواهد گردید.

علاوه بر آن یک شعبه بانکی ، یک مکان عمومی محسوب می گردد و قطعاً تجهیزات و دستگاه های الکتریکی عمومی نظیر دوربین های مدار بسته ، سیستم های امنیتی ، تجهیزات گرمایشی و سرمایشی ، یخچال و فریزر ، سیستم های صوتی و تصویری ، سیستم های اعلان و … در آن استفاده می گردد.

لذا در این قسمت سعی گردیده تا راهکارها و پیشنهادات مرتبط با استفاده از محصولات شرکت کیان صنعت ایرانیان (فای نت) جهت تامین برق مناسب و بدون اختلال جهت سیستم های خاص مذکور بررسی گردد. قطعاً راهکارهای عمومی تر یک شعبه در سایر بخش های راهکارها ، قابل دست یافتن است.

اهمیت یوپی اس برای شبکه های شعب

نحوه تصمیم گیری برای تامین حفاظت لازم برای تجهیزات نصب شده در شعب بانکی در موسسات مالی و اعتباری و بانک های مختلف متفاوت است. اما با توجه به تجارب موجود بهترین پیشنهاد محصول برای حفاظت و یا تامین برق اضطراری یک شعبه بانکی را می توانید با راهنمایی کارشناسان کیان صنعت ایرانیان (فای نت) انتخاب نمایید.

UPS شبکه شعب بانکی

UPS چیست؟

UPS یا منبع تغذیه بدون وقفه (Uninterruptible power supply) وسیله‌ ای است که در کنار وسیله برقی یا درون جعبه رایانه نصب می‌ شود و هنگام قطع یا تغییرات شدید یا جزئی ولتاژ ورودی، امکان ادامه کار در حالت عادی را برای مصرف‌ کننده فراهم می‌ کند. وظایف اصلی UPS شبکه شعب بانکی:

  • تأمین توان الکتریکی مصرف کننده بدون وقفه
  • جلوگیری از اختلالات و نوسان برق شهری
  • ثابت نگه داشتن سطح ولتاژ و فرکانس

در زمانی که برق دچار نوسانات ناگهانی می‌ شود، سیستم UPS باعث جلوگیری از آسیب رسیدن به سیستم‌ های الکترونیکی می‌ شود و در برابر تغییر ولتاژ و قطعی برق از آن‌ ها محافظت می‌ کند. هدف اصلی یک دستگاه یو پی اس تهیه یک منبع بدون وقفه انرژی برای تجهیزاتی است که از آن محافظت می‌ کند.

یو پی‌ اس‌ های کوچک معمولاً درون خود، یک باتری دارند. هنگام وجود برق در حالت عادی آن را شارژ می‌ کنند. هنگام قطع برق یا افت ولتاژ زمانی که ولتاژ از یک مقدار کمتر شود. UPS شبکه شعب بانکی به‌ طور خودکار واحد منبع تغذیه را از برق شهری به باتری موجود درون خود تغییر می‌ دهد این کار در مدت زمانی حدود یک یا ۲ میلی‌ ثانیه انجام می‌ پذیرد. در نتیجه رایانه متوجه قطع جریان الکتریکی نشده و به کار خود ادامه می‌ دهد.

در صورت وجود نوسان یا افت و خیز ولتاژ، یو پی اس برق خروجی را اصلاح می‌ کند. در برخی از یو پی اس ها خروجی شبه سینوسی است. ولتاژ تقریبا ۱۶۵ ولتی به مصرف کننده می رسانند. یو پی اس می‌ توان برق خروجی را از لحاظ ولتاژ و فرکانس و وجود هارمونیک، اصلاح کند.

اجزای داخلی یو پی اس شبکه شعب بانکی

  1. اینورتر: بیشتر مصرف‌ کننده‌ ها از جریان برق شهر تغذیه می‌ کنند. هنگام قطع شبکه برق، توان الکتریکی در باتری ذخیره شده، باید به جریان متناوب تبدیل شده و به مصرف برسد. این کار در UPS شبکه شعب بانکی بر عهده قسمتی به نام اینورتر گذاشته شده‌ است.
  2. باتری: بعد از استفاده از توان الکتریکی باتری هنگام قطع برق، ذخیره باتری نیاز به شارژ مجدد دارد. شارژ مجدد باتری توسط مدار شارژ یو پی اس هنگام وصل مجدد شبکه برق انجام می‌ شود. باتری یو پی اس از نوع سیلد اسید و نیکل کادمیوم است.

انواع یو پی اس برای تجهیزات شبکه های شعبه های بانکی

UPS شبکه شعب بانکی را از نظر عملکرد داخلی غالباً در سه دسته تقسیم‌ بندی می‌ کنند:

  1. یو پی اس آفلاین
  2. یو پی اس آنلاین
  3. یو پی اس لاین اینتر اکتیو

یو پی اس آفلاین

یو پی‌ اس‌ های آفلاین، با زمان حفاظت ۲۰ دقیقه که گسترش ظرفیت آن معمولاً امکان‌ پذیر نیست. این نوع یو پی‌ اس‌ ها در حالت عادی از برق شهر استفاده می‌ کنند. اما به محض قطع برق، یو پی‌ اس وارد مدار می شود. برق باتری را به برق مورد نیاز مصرف‌ کننده‌ ها تبدیل می‌ کند.

یو پی‌ اس آنلاین

این مدل یو پی اس نسخه کامل شده مدل آفلاین است که علاوه بر زمان قطع برق در صورت نوسان برق هم انرژی الکتریکی مورد نیاز مصرف‌ کننده را از راه باتری‌ ها تأمین خواهد کرد.

نحوه کار یو پی اس آنلاین اینگونه می باشد که برق شهری ورودی به یو پی اس ابتدا وارد یکسو کننده می شود و تبدیل به ولتاژ تقریبا ۷۵۰ ولت از نوع جریان مستقیم می گردد و در خروجی با استفاده از اینورتر تبدیل به جریان متناوب می شود بنابرین خرجی کاملا بی وقفه و عاری از نوسان به مصرف کننده می رساند.

یو پی اس لاین اینتر اکتیو

یو پی‌ اس‌ های لاین‌ اینتر اکتیو در شرایط عادی می‌ توانند ولتاژ خروجی را به وسیله یک مبدل تثبیت کنند. در شرایط طبیعی، تأمین خروجی در این نوع یو پی اس ها پس از تصحیح ورودی (پاک‌ سازی ورودی از انواع نویز و شاید تصحیح سطح ولتاژ ورودی) انجام می‌ پذیرد. تنها در مواقعی چون بروز نقص فنی، سرریز بار یا افزایش بیش از حد دمای یو پی‌ اس به حالت میان بر خواهد رفت.

تعمیر UPS شبکه شعب بانکی

تعمیر یو پی اس های شبکه های شعب بانکی بسیار مهم و پیچیده می باشد. بنابراین قطعی در این سیستم نامناسب است. برای ایجاد عملکرد بی وقفه برای این محصول می توان از دستگاه یو پی اس استفاده نمود. UPS شبکه شعب بانکی موجب این امر می گردد تا کارکرد این سیستم درست و مناسب باشد. همچنین از آسیب دیدگی این دستگاه جلوگیری می کند.

شما می توانید تعمیر یو پی اس های شبکه های شعب بانکی خود را به ما بسپارید. بخش فنی شرکت کیان صنعت ایرانیان (فای نت) آماده پاسخگویی به سوالات شما به صورت 24 ساعته می باشد.

کارشناسان و متخصصین ما با استفاده از دانش و مهارت خود در کوتاه ترین زمان ممکن ایراد اصلی دستگاه شما را پیدا می کنند. پس از دریافت تاییدیه از طرف شما به سرعت به تعمیر یو پی اس شما می پردازند.

علت اصلی خراب شدن UPS شبکه شعب بانکی شما می توانند رعایت نکردن شرایط استاندارد زیر باشد، شرایطی چون :

  • دستگاه یو پی اس و باتری های آن باید به دور از نور مستقیم خورشید و مواد اشتعال زا نگهداری شوند.
  • مکانی که یو پی اس در آن نصب می گردد باید عاری از هر گونه گرد و غبار باشد.
  • محل قرار گیری یو پی اس باید به دور از آب باشد و همچنین عاری از رطوبت نیز باشد.
  • دما، از جمله نکات مهم در نگهداری UPS شبکه شعب بانکی و باتری های آن می باشد. این نکته را در نظر داشته باشید محل نگهداری و نصب یو پی اس باید دارای دمای استاندارد باشد.
  • نکته دیگر می توان به معتبر بودن برند و اصل بودن آن نیز اشاره کرد. دستگاه یو پی اس شما و باتری های آن باید دارای استاندارد و با کیفیت باشند. چرا که در غیر این صورت ممکن است به تجهیزات شبکه های شعب بانکی شما آسیب برساند.

یو پی اس مناسب برای تجهیزات شبکه های شعب بانکی

تامین برق اضطراری، امری حائز اهمیت برای کاربری مناسب، عملکرد درست و عدم آسیب دیدگی این دستگاه ها است. UPS متناسب با ساختار تجهیزات شبکه های شعب بانکی به شما کمک خواهد کرد تا بتوانید در زمان قطعی برق شهری از این تجهیزات خود محافظت کنید. با این روش از آسیب های احتمالی آن جلوگیری کنید.

UPS دستگاهی است که بین منبع برق شهری و دستگاه مصرف کننده برق قرار می گیرد. کار تثبیت برق ورودی را انجام می‌ دهد. علاوه بر این از نفوذ نویز و اختلالات ناشی بر تجهیزات جلوگیری می‌ کند. یو پی اس برق ورودی را در باتری خود ذخیره می کند. حتی در مواقع قطعی برق بلافاصله در فاصله کمتر از میلی ثانیه برق باتری خود را وارد مدار می کند.

UPS شبکه شعب بانکی

باتری UPS شبکه شعب بانکی

باتری های یو پی اس تجهیزات شبکه های شعبه های بانکی به­ عنوان منبع تغذیه ثانویه در شرایط قطع جریان یا کاهش بیش از اندازه‌ ولتاژ ، کار برق­ رسانی را انجام دهند. این باتری ها در هنگام اتصال برق شهری ، شارژ می شود و انرژی را ذخیره می‌ کنند. باتری های UPS شبکه شعب بانکی در صورت قطعی برق ، سیستم خاموش نشوند. به همین دلیل این باتری بتواند بدون توقف ولتاژ و فرکانس ثابت ، منبع تغذیه‌ ای قوی برای تجهیزات شبکه های شعب بانکی باشد.

انواع باتری یو پی اس

  • سیلد اسید
  • لیتیوم
  • نیکل کادمیوم

بهترین مدل باتری‌ های UPS شبکه شعب بانکی از مدل سرب اسید هست که دارای در پوش بسته هستند. مناسب‌ ترین نوع باتری برای یو پی اس شبکه شعب بانکی از نوع خشک است که نیازی به نگهداری ندارد. دارای طول عمر بالایی هستند و نیز بخار اسید از خود تولید نمی‌ کنند.

 


برای اطلاعات بیشتر و مشاوره در زمینه یو پی اس ، UPS شبکه شعب بانکی ، باتری یو پی اس ، تعمیر یو پی اس ، باتری ups ، یو پی اس ارزان قیمت با شرکت یو پی اس کیان صنعت ایرانیان ( فای نت ) تماس بگیرید.

واحد فروش :  ۷۷۹۷۳۸۱۱-۰۲۱    |   واحد خدمات پس از فروش :  ۷۷۹۴۳۵۷۳-۰۲۱
آدرس دفتر فروش : تهران | عباس آباد | تقاطع سهروردی | نبش بانک سامان | پلاک ۱۴۰

جهت مشاوره یا خرید انواع یو پی اس ، باتری یو پی اس ، استابلایزر ، رک ، کابینت ، پی دی یو و یا تعمیر تخصصی یوپی اس و باتری با شماره 02177973810 تماس حاصل نمایید .