یو پی اس برای PLC

یو پی اس برای دستگاه های PLC

یو پی اس PLC، در اصل منبع تغذیه بی وقفه است. همان منبع تغذیه الکترونیکی که بیشتر کار آن، توان برق مورد نیاز بار مصرفی را فراهم می کند. آن هم به شکل بدون وقفه است. از نگاهی دیگر، این ابزار به عنوان منبع توانی بدون وقفه، با استفاده از انرژی که در باتری آن ذخیره شده است. انرژی موجودی را که توسط دستگاه های PLC مصرف می شود. بطور تمام و کمال برای مدت محدودی فراهم می کند.

مهم ترین و اصلی ترین کاربرد یو پی اس، موقعی است که برق شهری قطع شود. در مواقعی که این اتفاق رخ می هد، دستگاه سریعا روی خط آمده و کار خود را آغاز می کند. به زبانی دیگر نیازی نیست که دستگاه را برای اتصال، روشن یا خاموش کنیم.

با این ویژگی کلیدی یو پی اس، جلوی خساراتی که ممکن است به دلیل قطعی و عدم کار کردن دستگاه رخ دهد را می گیرد. بدین ترتیب این ابزار، باعث می شود که دستگاه های حساس که نیاز به روشن بودن مداوم دارند، خاموش نشوند.

یو پی اس چیست؟

UPS مخفف عبارت Uninterruptible Power Supply، به معنای منبع تغذیه بدون وقفه است. UPS یک سیستم تغذیه الکترونیکی است که از اجزای مختلفی تشکیل شده است و وظیفه اصلی آن تامین بدون وقفه توان مورد نیاز مصرف کننده ها است.

این سیستم بین برق شبکه و مصرف کننده ها قرار می گیرد. علاوه بر تثبیت و تنظیم ولتاژ شبکه، از نفوذ نوسانات و اختلالات شبکه به تجهیزات حساس جلوگیری می کند. توان مورد نیاز مصرف کننده ها مانند تجهیزات PLC که تاثیر پذیری بیشتری از نوسانات شبکه دارند. توان یو پی اس PLC را از طریق انرژی ذخیره شده در باتری ها تامین و محافظت می کنند. همچنین در زمان قطعی برق نیز توان مصرفی آنها را تامین می کند.

با توجه به افزایش هزینه های سخت افزاری و نرم افزاری، استفاده از سیستم UPS مقرون به صرفه شده است. با توجه به اهمیت آنها، این فناوری ها جایگاه ویژه ای دارند.

جهت اطمینان از نصب اصولی تجهیزات و عملکرد درست آنها به صورت خودکار تست می شوند. این تست در اولین اتصال UPS به برق شبکه انجام می شود. پس از آن نیز، در زمان های مشخصی این تست انجام می گیرد.

اجزای UPS

باتری، شارژر و مبدل سه جزء اصلی تشکیل دهنده یک سیستم UPS هستند.

انواع UPS

با توجه به نیاز مصرف کنند گان PLC به یو پی اس، تولید کنند گان این سیستم ها سه نوع فناوری UPS روانه بازار نمودند.

یو پی اس آفلاین (Offline UPS): در این نوع UPS برق ورودی شبکه به سیستم برق اضطراری متصل است و در حالت عادی توان مصرف کننده را تامین می کند. چنانچه برق شبکه قطع شود، UPS مدار مربوط به باتری ها و مبدل (اینورتر) را وارد مدار می کند تا از این طریق توان مصرف کننده تامین گردد.

یو پی اس آنلاین (Online Double Conversion UPS): در این نوع فناوری، برق ورودی شبکه توسط مدار ها یکسو ساز به برق مستقیم تبدیل شده و توسط شارژر، باتری ها را شارژ می کند. سپس ولتاژ خروجی باتری ها مجددا توسط اینورتر به سیگنال سینوسی تبدیل می شود. در نتیجه این نوع تبدیل ولتاژ، تغییرات فرکانس و نوسانات ورودی را در بر نمی گیرد و کاملا ثابت و سینوسی است.

یو پی اس تعاملی خطی (Line Interactive UPS): یک یو پی اس Line Interactive شبیه یک UPS آفلاین به کار می رود با این تفاوت که در این سیستم، اینورتر به صورت همیشگی در مدار قرار می گیرد و تا زمانی که توان ورودی در بازه مجاز است باتری ها را شارژ می کند و زمانی که برق شهر قطع شد، این مجموعه به عنوان رزرو عمل می کند. توان خروجی لازم توسط اینورتر از انرژی ذخیره شده در باتری ها تامین می شود.

یو پی اس PLC

PLC چیست و چه کاربردی دارد؟

PLC کنترل کننده نرم افزاری است که در قسمت ورودی اطلاعاتی را به صورت باینری دریافت می کند. آنها را طبق برنامه ایی که در حافظه PLC ذخیره شده پردازش می نماید. نتیجه عملیات را نیز از قسمت خروجی به صورت فرمان هایی به گیرنده ها و اجرا کننده های فرمان ارسال می کند.

PLC مخفف Programable logic Controller  به معنی برنامه کنترل منطقی می باشد. برنامه کاربر را از کامپیوتر به کنتاکتور ها یا رله ها توسط مدار رابط یا اینتر فیس انتقال می دهد. طبق برنامه کاربر دستگاه ها را راه اندازی و کنترل می نمایید. از PLC می توان در انواع دستگاهها و کارخانه ها استفاده کرد. مانند اتوماسیون خطوط تولید کارخانه ها، ایجاد فرآیند اتوماتیک و پیچیده در دستگاه های مختلف صنعتی. همچنین طراحی BMS می توان از PLC استفاده نمود.

ضرورت استفاده از یو پی اس برای PLC

PLC برای تغذیه مدار های الکترونیکی خود از منبع برق تغذیه می کنند. اختلالات در شبکه برق تاثیرات بدی بر روی قطعات سخت افزاری PLC می گذارد. حتی ممکن است موجب خرابی برخی از این قطعات شوند و باعث ضرر مالی بسیار زیادی شود. ضرر و زیان مالی در سازمان های بزرگ بسیار عظیم تر و مخرب تر خواهد بود.

علاوه بر آسیب های سخت افزاری، آسیب های نرم افزاری هم ممکن است رخ دهد. بدین صورت که با نوسانات برق باعث ری استارت شدن PLC شود و تمامی اطلاعات از روی رم پاک شود. باعث می شود تمامی اسناد باز و ذخیره نشده از بین برود. تمامی زحمات شخص در چند ثانیه نابود شود. اطلاعاتی که بعضا ارزش بسیار بالاتر از قطعات سخت افزاری PLC دارد.

یو پی اس PLC

راه کار مناسب برای حفاظت از PLC با یو پی اس

یکی از راه کار های مناسب برای محافظت از ارتعاشات و نوسانات منبع برق، استفاده از ups برای تثبیت ولتاژ خروجی می باشد. همچنین یو پی اس به دلیل توانایی در ذخیره برق در باتری خود در هنگام گسستگی و یا قطعی کلی جریان برق با ارسال برق از باتری خود به سیستم این فرصت را به کاربر می دهد تا با خاموش کردن سیستم از خرابی قطعات سخت افزاری جلوگیری کند.

مدت زمان تغییر از برق شهر به برق باتری یو پی اس در میلی ثانیه می باشد که به هیچ عنوان قطعی برق احساس نمی شود همچنین هزینه تعمیر باتری یو پی اس بسیار به صرفه تر از تعمیر قطعات PLC می باشد. پس برای محافظت از سیستم خود بهتر است مبلغی برای تهیه یو پی اس در نظر بگیرید که با توجه به سیستم انواع یو پی اس ها موجود می باشد.

 


 

برای اطلاعات بیشتر و مشاوره در زمینه یو پی اس PLC ، باتری یو پی اس ، تعمیر یو پی اس ، باتری ups ، یو پی اس ارزان قیمت با شرکت یو پی اس کیان صنعت ایرانیان ( فای نت ) تماس بگیرید.

واحد فروش :  ۷۷۹۷۳۸۱۱ ۰۲۱    |   واحد خدمات پس از فروش :  ۷۷۹۴۳۵۷۳ ۰۲۱
آدرس دفتر فروش : تهران | عباس آباد | تقاطع سهروردی | نبش بانک سامان | پلاک ۱۴۰

جهت مشاوره یا خرید انواع یو پی اس ، باتری یو پی اس ، استابلایزر ، رک ، کابینت ، پی دی یو و یا تعمیر تخصصی یوپی اس و باتری با شماره 02177973810 تماس حاصل نمایید .