یو پی اس در سیستم های مخابراتی

یو پی اس در سیستم های مخابراتی

یوپی اس سیستم های مخابراتی در دوران امروزی بسیار گسترش یافته است. بطوری که زندگی امروزی بشر بدون این سیستم ها قطعاً با مشکلات زیادی همراه خواهد بود.

منظور از سیستم های مخابراتی چیست؟

سیستم های مخابراتی مجموعه ای از سیستم ها و دستگاه ها و انتقال دهنده های الکترونیکی می باشند که برای انتقال انواع مختلف سیگنال ها به کار گرفته می شوند.

شبکه های مخابراتی با به صورت دیجیتال می باشند یا آنالوگ اما به طور کامل هر دو از تجهیزاتی تشکیل شده اند که به نوسانات و اختلالات برق شهری از خود حساسیت بسیار زیادی نشان می دهند. عدم حفاظت از این تجهیزات در صحت عملکرد آنها بسیار تاثیر دارد.

به همین خاطر برای بهره برداری بیشتر و بهتر از تجهیزات سیستم مخابراتی نیاز است که آن ها را مجهز به یک سیستم و دستگاهی کنیم که بتواند برق بدون وقفه ای را برای آن ها ایجاد نماید. یو پی اس سیستم های مخابراتی دقیقا همان سیستمی است که می تواند برق بدون وقفه را برای آنها فراهم آورده و تامین نماید.

کاربرد یوپی اس سیستم های مخابراتی

به طور کلی در سیستم های مخابراتی، از یو پی اس می توان جهت مصارف زیر استفاده نمود :

  1. یو پی اس شبکه های مخابراتی
  2. یو پی اس تجهیزات مخابراتی
  3. یو پی اس سیستم های VSAT
  4. یو پی اس مراکز تلفن

ضرورت یو پی اس برای سیستم های مخابراتی

سازمان مخابرات از جمله سازمان ها و شرکت های بزرگ می باشد که در هر شهر و شهرستانی خدمات بسیار زیادی را به ساکنین آن شهر ارائه می دهد.

همانطور که از نام این سازمان و شرکت مشخص است کار آن در زمینه ارتباط رسانی از طریق تلفن و سایر تجهیزات مخابراتی است. این شرکت از سیستم های بسیار حساسی برخوردار است که در صورت به وجود آمدن مشکلاتی همچون قطعی برق و نوسانات مبنی بر قطعی برق ممکن است کارایی خود را از دست داده و نیاز به تعمیر یا جایگزینی داشته باشند.

اما از آنجایی که تهیه و خرید مجدد دستگاه های مخابراتی نیاز به زمان و هزینه بسیار بالایی دارد بنابراین باید سیستم های مخابراتی را هم مانند تجهیزات پزشکی بیمارستانی به دستگاهی مجهز کرد که در صورت ایجاد مشکلات قطعی برق دچار آسیب نشوند و مجدد بتوانند برق مورد نیاز خود را دریافت نمایند.

یوپی اس سیستم مخابراتی

برق اضطراری شبکه های مخابراتی

مجموعه‌ ای از فرستنده‌ ها، گیرنده‌ ها یا انتقال دهنده های سیگنالهای مخابراتی که با هم ارتباط دارند را یک شبکه مخابراتی می‌ نامند. طیف شبکه های مخابراتی که خود یک مجموعه کامل از یک سیستم مخابراتی را تشکیل می دهند بسیار گسترده است.

از یک شبکه بی سیم کوچک محلی تا یک سیستم مخابراتی موبایل و یا یک سیستم مخابراتی ماهواره ای و … همگی مثال های از شبکه های مخابراتی هستند. شبکه های مخابراتی می توانند دیجیتال و یا آنالوگ باشند. اما عموماً از تجهیزات بسیار حساس نسبت به نوسانات و یا اختلالات برق تشکیل شده اند. عدم تامین تجهیزات حفاظتی برای آنها در مقابل این نوسانات، می تواند در صحت عملکرد آنها بسیار تاثیرگذار باشد.

ضمن آنکه به منظور بهره برداری همیشگی از این شبکه ها، می بایستی تامین برق اضطراری قابل اطمینان برای هریک از آنها را مد نظر قرار داد.

از آنجایی که کاربری ها، مشخصات خاص فنی تجهیزات، گستردگی و شرایط استفاده هریک از شبکه های مخابراتی می تواند با شبکه های مخابراتی دیگر متفاوت باشد، لذا جهت حفاظت آنها در مقابل نوسانات و اختلالات شبکه برق و یا تامین برق اضطراری مورد نیاز آنها نیز نیازمند کارشناسی خاص فنی است.

یو پی اس شبکه های مخابراتی

سیستم های مخابراتی را مجموعه ای از دستگاه ها و انتقال دهنده های الکترونیکی تشکیل می دهند که از آنها به منظور ارسال اطلاعات از طریق سیگنال ها استفاده می شود. در واقع سیستم های مخابراتی از سه قسمت و بخش اصلی به نام های فرستنده، کانال مخابراتی و گیرنده تشکیل شده اند.

سیستم مخابراتی به طور بسیار گسترده ای در زندگی روزانه ما نقش دارد. جایی که ممکن است در نبود این سیستم ها مشکلاتی برای ما به وجود آید. اگر سیستم های مخابراتی دچار مشکل شوند دیگر به آسانی نمیتوانیم با دوستان و آشنایان خود در ارتباط بوده و از فاصله های دور جویای حال آن ها باشیم و دقیقا باز خواهیم گشت به دوران و سال های قبل از ایجاد سیستم های مخابراتی.

برای اینکه سیستم های مخابراتی دچار مشکل نشوند نیاز است که برای آن ها برق اضطراری در نظر گرفته شود. اما این برق اضطراری چطور و چگونه باید تامین شود تا بتوانند همانند برق شهری جوابگوی سیستم های مخابراتی باشد.

یوپی اس سیستم مخابراتی با ماهیت عملکردی که دارا می باشند. می توانند از سیستم های الکترونیکی مخابرات در برابر نوسانات برق شهری محافظت  کند. و میزان برق مورد نیاز آن ها را تامین نماید.

یو پی اس برای شبکه های مخابراتی

شبکه های مخابراتی انواع مختلفی دارند. برخی دیجیتال و برخی دیگر آنالوگ می باشند. در هر صورت همگی آنها نسبت به نوسانات و اختلالات شبکه برق حساس می باشد. اینکه در عملکرد آنها تاثیر منفی می گذارد و باعث می شود سیستم کار خود را به درستی انجام ندهند و اطلاعات نادرستی را ارسال کنند.

استفاده از سیستم یو پی اس شبکه های مخابراتی در بلند مدت از این اتفاقات جلوگیری می کند.

یو پی اس برای تجهیزات مخابراتی

یو پی اس های تجهیزات مخابراتی جزو جدا نشدنی یوپی اس سیستم مخابراتی به حساب می آیند. دستگاه های مخابراتی شامل دستگاه های فرستنده، گیرنده و کانال های مخابراتی می‌ شوند.

این دستگاه ها شامل قطعات الکترونیکی ای هستند که به نوسانات برق شهری حساسیت بالایی دارند و عملکرد شان را تحت تاثیر قرار می دهد.

همچنین لزوم کارکرد دستگاه های مخابراتی به صورت پیوسته در مدت طولانی جهت خدمت رسانی امری حیاتی است. یو پی اس ها برای محافظت از این قطعات حساس در مقابل نوسانات و تامین برق اضطراری استفاده می شوند.

باتری ups مخابراتی

  • باتری های دو ولتی مخابراتی شامل باتری های ۲ ولت سرب اسیدی و سیلد اسیدی برای نصب در اتاق باتری مخابرات
  • باتری های یو پی اس ۱۲ ولت سیلد اسید برای نصب در باتری خانه

یوپی اس سیستم مخابراتی

مزایای یوپی اس سیستم مخابراتی

مخابرات به دلیل داشتن سیستم های بسیار حساس از مهمترین سیستم های استفاده کننده از یو پی اس می باشند. از آنجایی که این سیستم ها بسیار حساس به نوسانات و اختلالات موجود در شبکه برق می باشند. استفاده از یو پی اس سیستم مخابراتی برای آنها لازم است. چون از سرور های گران قیمت استفاده می کنند. همچنین اطلاعات داخل آنها چند برابر ارزشمند تر از خود سرور ها می باشد.

معمولا برای محافظت بیشتر از چند یو پی اس استفاده می شود تا ضریب اطمینان بالاتری برخوردار شود.

یو پی اس ها در سیستم مخابراتی علاوه بر تثبیت و کنترل ولتاژ ورودی در برابر موارد حاد و خاص مانند برخورد رعد و برق به سیستم های مخابراتی هم به صورت کامل از سیستم محافظت می کند. حتی با وجود آسیب دیدن خود یو پی اس اجازه آسیب رسیدن به سیستم مخابراتی را نمی دهد.

کاربرد UPS در تجهیزات مخابراتی

روند کلی فعالیت های مخابراتی بستگی به کارکرد همزمان تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری دارد. عدم کارکرد درست هر کدام از این تجهیزات اختلالاتی را در پی خواهد داشت. تجهیزات سخت افزاری با توجه به قیمت بالای ups نیاز به مراقبت های ویژه ای دارد. بنابراین باید از تمامی موارد احتمالی آسیب رسان به این تجهیزات جلوگیری نمود.

یو پی اس ها با تولید برق متناوب بدون نوسان از احتمال آسیب جلوگیری می کند. همچنین می توانند در مواقع قطع برق شهری، برق مورد نیاز این دستگاه ها را تامین نمایند.

یو پی اس مناسب سیستم مخابراتی

یو پی اس های که برای سیستم های مخابراتی از آن ها استفاده می شود. کاملا جمع و جور و از شارژ های داخلی برخوردار می باشند. یو پی اس های که برای سیستم مخابراتی در نظر گرفته می شود. دارای باتری های داخلی و خارجی می باشند که هر یک از آن ها ترانسفورماتور دارند.

در سیستم های مخابراتی برای اجرای درست راه اندازی مخابرات و شبکه بی سیم، حتما باید یک زیر ساخت که دارای قدرت مطمئن می باشد، استفاده شود. زیرا مدیریت سایت های مخابراتی که در فضا های باز و سر پوشیده قرار دارند، بسیار مهم و از اهمیت زیادی برخوردار می باشند. برای خرید یو پی اس آن ها باید دقت بسیاری زیادی کرد.

برای خرید یو پی اس در سیستم های مخابراتی باید به دسته بندی آن ها توجه کنید که از نوع فعال هستند یا غیر فعال.

پیشنهادی که برای تهیه یوپی اس سیستم مخابراتی برای شما داریم استفاده از یو پی اس های آنلاین می باشد. زیرا مناسب ترین گزینه انتخابی برای حفاظت از سیستم های مخابراتی می باشد.

در برج های مخابراتی که برای ارتباطات تلفن های همراه ”موبایل” می باشد. نگرانی اپراتور صرفه جویی در مصرف انرژی است. با استفاده از یو پی اس آنلاین این نگرانی هم برای اپراتور برطرف خواهد شد.

 


 

برای اطلاعات بیشتر و مشاوره در زمینه یو پی اس ، باتری یو پی اس ، تعمیر یو پی اس ، باتری ups ، یو پی اس ارزان قیمت با شرکت یو پی اس کیان صنعت ایرانیان ( فای نت ) تماس بگیرید.

واحد فروش :  ۷۷۹۷۳۸۱۱ ۰۲۱    |   واحد خدمات پس از فروش :  ۷۷۹۴۳۵۷۳ ۰۲۱
آدرس دفتر فروش : تهران | عباس آباد | تقاطع سهروردی | نبش بانک سامان | پلاک ۱۴۰

جهت مشاوره یا خرید انواع یو پی اس ، باتری یو پی اس ، استابلایزر ، رک ، کابینت ، پی دی یو و یا تعمیر تخصصی یوپی اس و باتری با شماره 02177973810 تماس حاصل نمایید .