یو پی اس باسکول

یو پی اس برای باسکول و ترازو های بزرگ

یو پی اس باسکول: امروزه در بسیاری از فضا ها و کسب و کار ها برای اندازه گیری وزن اجناس از باسکول و ترازو های بزرگ استفاده می کنند. یکی از این فضا ها کشتارگاه ها، قصابی ها و حتی رستوران ها می باشد.

در کنار این کسب و کار ها بسیاری دیگر از کار ها نیز هستند که برای انجام مبادلات خود به باسکول و ترازو های بزرگ نیازمند هستند.

همانطور که می دانید باسکول و ترازو های بزرگ برای اینکه بتوانند وزن دقیق محصولات را محاسبه و نمایش دهند. نیازمند متصل شدن به برق شهری می باشند.

از آن جهت که برق شهری همواره دارای نوسانات مختلفی می باشد. به همین دلیل نمی توان وسایلی که برای کارایی خود به برق شهری نیازمند هستند. سیستم باسکول را به طور مستقیم به برق شهری متصل نمود. زیرا این نوسانات به مرور زمان سبب آسیب دیدن قطعات و برد های داخلی این گونه دستگاه ها می شوند.

لزوم استفاده از یو پی اس برای باسکول

یکی از کار هایی که لازم است برای اتصال هر نوع وسیله الکترونیکی مانند باسکول و ترازو های بزرگ به برق شهری انجام داد، این است که حتما قبل از اینکه آن ها را به برق شهری متصل نماییم، محافظی را در بین آنها و برق شهری قرار دهیم تا بتواند نوسانات برق شهری را کنترل نماید.

محافظ هایی که در حال حاضر در بازار موجود می باشند ممکن است از نظر کارایی در حد مناسبی قرار داشته باشند. اما بسیاری از آنها پس از مدتی کارکرد به دلیل تحمل همین نوسانات از بین خواهند رفت،

از طرفی نیز نوسانات برق شهری تنها قسمتی از مشکلی است که برای کار کردن با وسایل برقی با آن رو به رو هستیم و قطع ناگهانی برق نیز علاوه بر متوقف نمودن تمامی امور می تواند بر روی سوختگی و خرابی دستگاه ها نیز تاثیر منفی قرار دهد.

UPS باسکول

UPS یا منبع تغذیه بدون وقفه (Uninterruptible power supply) وسیله‌ ای است که در کنار وسیله برقی یا درون جعبه رایانه نصب می‌ شود و هنگام قطع یا تغییرات شدید یا جزئی ولتاژ ورودی، امکان ادامه کار در حالت عادی را برای مصرف‌ کننده فراهم می‌ کند. وظایف اصلی یو پی اس باسکول:

  • تأمین توان الکتریکی مصرف کننده بدون وقفه
  • جلوگیری از اختلالات و نوسان برق شهری
  • ثابت نگه داشتن سطح ولتاژ و فرکانس

یو پی اس باسکول

در زمانی که برق دچار نوسانات ناگهانی می‌ شود. سیستم UPS باعث جلوگیری از آسیب رسیدن به سیستم‌ های الکترونیکی می‌ شود. در برابر تغییر ولتاژ و قطعی برق از آن‌ ها محافظت می‌ کند. هدف اصلی یک دستگاه یو پی اس تهیه یک منبع بدون وقفه انرژی برای تجهیزاتی است که از آن محافظت می‌ کند.

یو پی‌ اس‌ های کوچک معمولاً درون خود، یک باتری دارند که هنگام وجود برق در حالت عادی آن را شارژ می‌ کنند. هنگام قطع برق یا افت ولتاژ زمانی که ولتاژ از یک مقدار کمتر شود. یو پی اس باسکول به‌ طور خودکار واحد منبع تغذیه را از برق شهری به باتری موجود درون خود تغییر می‌ دهد. این کار در مدت زمانی حدود یک یا ۲ میلی‌ ثانیه انجام می‌ پذیرد. در نتیجه رایانه متوجه قطع جریان الکتریکی نشده و به کار خود ادامه می‌ دهد.

در صورت وجود نوسان یا افت و خیز ولتاژ، یو پی اس برق خروجی را اصلاح می‌ کند. در برخی از خروجی های یو پی اس شبه سینوسی است. ولتاژ تقریبا 165 ولتی به مصرف کننده می رسانند. یو پی اس می‌ توان برق خروجی را از لحاظ ولتاژ و فرکانس و وجود هارمونیک، اصلاح کند.

اجزای داخلی یو پی اس

  1. اینورتر: بیشتر مصرف‌ کننده‌ ها از جریان برق شهر تغذیه می‌ کنند. هنگام قطع شبکه برق، توان الکتریکی در باتری ذخیره شده، باید به جریان متناوب تبدیل شده و به مصرف برسد. این کار در یو پی اس بر عهده قسمتی به نام اینورتر گذاشته شده‌ است.
  2. باتری: بعد از استفاده از توان الکتریکی باتری هنگام قطع برق، ذخیره باتری نیاز به شارژ مجدد دارد. شارژ مجدد باتری توسط مدار شارژ یو پی اس هنگام وصل مجدد شبکه برق انجام می‌ شود. باتری یو پی اس از نوع سیلد اسید و نیکل کادمیوم است.

انواع یو پی اس باسکول

یو پی اس‌ ها به طور کلی به سه دسته آنلاین ، آفلاین و لاین اینتر اکتیو دسته‌ بندی می‌ شوند. هر یک از این یو پی اس‌ ها باتری مخصوص به خود را دارد که ویژگی‌ های آن با سایر UPS‌ ها متفاوت است.

  • یو پی اس آفلاین

یو پی‌ اس‌ های آفلاین، با زمان حفاظت ۲۰ دقیقه که گسترش ظرفیت آن معمولاً امکان‌ پذیر نیست. این نوع یو پی‌ اس‌ ها در حالت عادی از برق شهر استفاده می‌ کنند. اما به محض قطع برق، یو پی‌ اس وارد مدار می شود. برق باتری را به برق مورد نیاز مصرف‌ کننده‌ ها تبدیل می‌ کند.

  • یو پی‌ اس آنلاین

این مدل یو پی اس نسخه کامل شده مدل آفلاین است. علاوه بر زمان قطع برق در صورت نوسان برق هم انرژی الکتریکی مورد نیاز مصرف‌ کننده را از راه باتری‌ ها تأمین خواهد کرد.

  • یو پی اس لاین اینتر اکتیو

یو پی‌ اس‌ های لاین‌ اینتر اکتیو در شرایط عادی می‌ توانند ولتاژ خروجی را به وسیله یک مبدل تثبیت کنند. در شرایط طبیعی، تأمین خروجی در این نوع یو پی اس ها پس از تصحیح ورودی انجام می‌ پذیرد.(پاک‌ سازی ورودی از انواع نویز و شاید تصحیح سطح ولتاژ ورودی). تنها در مواقعی چون بروز نقص فنی، سرریز بار یا افزایش بیش از حد دمای یو پی‌ اس به حالت میان بر خواهد رفت.

یو پی اس باسکول

UPS برای باسکول و ترازو های بزرگ یک انتخاب هوشمندانه

یکی از آن دسته کار هایی که می توان برای جلوگیری از آسیب دیدن باسکول ها و ترازو های بزرگ انجام داد. این است که برای آنها یو پی اس مناسبی تهیه نماییم.

امروزه شرکت های معتبری در زمینه تولید یو پی اس برای باسکول و ترازو های بزرگ فعالیت دارند. شما می توانید یکی از مدل های یو پی اس تولیدی این شرکت ها برای باسکول های خود تهیه کند. یو پی اس باسکول، دستگاه های باسکول را از نوسانات برقی جلوگیری می کند. همچنین با توجه به دارا بودن باتری هایی با ظرفیت بسیار زیاد در زمان های قطع برق نیز به راحتی به فعالیت خود ادامه دهید.

 


 

برای اطلاعات بیشتر و مشاوره در زمینه یو پی اس باسکول ، باتری یو پی اس، تعمیر یو پی اس ، باتری ups ، یو پی اس ارزان قیمت با شرکت یو پی اس کیان صنعت ایرانیان ( فای نت ) تماس بگیرید.

واحد فروش :  ۷۷۹۷۳۸۱۱ ۰۲۱    |   واحد خدمات پس از فروش :  ۷۷۹۴۳۵۷۳ ۰۲۱
آدرس دفتر فروش : تهران | عباس آباد | تقاطع سهروردی | نبش بانک سامان | پلاک ۱۴۰

جهت مشاوره یا خرید انواع یو پی اس ، باتری یو پی اس ، استابلایزر ، رک ، کابینت ، پی دی یو و یا تعمیر تخصصی یوپی اس و باتری با شماره 02177973810 تماس حاصل نمایید .