واحد خدمات : 77943790-021 ارسال فکس : 77943573-021 فروش ( خط یک ) : 77973810-021 فروش ( خط دو ) : 77973811-021

خرید یو پی اس UPS مخفف Uninterruptible power supply به معنای منبع تغذیه بدون وقفه است.  به زبان ساده یو پی اس نقش واسط درمدار الکتریکی، بین برق شهری (ورودی) و سیستم مصرف کننده (خروجی) را دارد و در زمان قطعی برق شهری(ورودی)، وظیفه برق رسانی به مصرف کننده های خروجی را دارد.

سوئیچ ها، روترها و سرورهای گران قیمت هنگام نوسانات برق یا قطع و وصل ناگهانی نیاز به تغذیه ثابت و محافظت شده دارند، توسط ” یو پی اس ” علاوه بر غلبه بر مشکلات ذکر شده در زمان قطع برق نیز می توانیم تا مدتی به کار با تجهیزات خود ادامه دهیم.

این دستگاه ها در دو نوع آنلاین و آفلاین می باشند که نوع آنلاین برای دستگاه ها با حساسیت بالا مانند تجهیزات پزشکی اتاق عمل بیمارستان ها و نوع آفلاین برای دستگاه ها با حساسیت کمتر مانند کامپیوتر استفاده می شوند. در نوع آنلاین دستگاه همواره عملیات تبدیل ولتاژ مستقیم از باطری ها را به ولتاژ ۲۲۰ ولت متناوب انجام می دهد.

ولی در نوع آفلاین هنگامی که برق شهر قطع می شود حدود چند میلی ثانیه زمان می برد تا مبدل ولتاژ باتری به ولتاژ ۲۲۰ ولت متناوب را راه اندازی نماید . در توان های مختلف از ۴۰۰ ولت آمپر تا چند کیلو ولت آمپر تولید می شوند . انتخاب UPS نیاز به محاسبه توان مصرفی و زمان برق رسانی مورد نیاز دارد.

خرید یو پی اس

نحوه محاسبه و خرید UPS

برای چگونگی محاسبه یو پی اس و خرید یو پی اس به نکات زیر توجه کنید:

1-محاسبه توان مصرفی دستگاه ها

در ابتدا باید توان دستگاه های مصرفی خود را محاسبه کنید. برای این کار توان یا وات تمامی مصرف کننده هایی که بعد از قطع برق نیاز دارید روشن باقی بمانند را محاسبه کنید.

2-میزان بک آپ BACKUP یا زمان پشتیبانی  یو پی اس:

عملکرد اصلی دستگاه ها در زمان قطعی برق می باشد از این جهت باید از مقدار پشتیبانی و برق دهی دستگاه UPS و همچنین اطلاع دقیق از باطری دستگاه ، جهت بر اورد کردن انتظار ما در زمان قطعی کاملا مطلع باشیم .

مزایای باتری مخصوص UPS:

این باتریها جهت جریان زیاد و استفاده طولانی مدت و مخصوص UPS طراحی شده اند ، استقرار این باطریها در یک محل مشکلی را در ترکیبات فعال آنها ایجاد نمیکند ، تخلیه مکرر این باطریها و شارژ مجدد آنها نیز باید با توجه به کیفیت و تکنولوژی بکار رفته در ساخت آنها مشکلی را برای باطری ایجاد نمی کند .

انواع باتری های قابل استفاده در UPS کدامند؟

انواع باتری شامل : سرب اسید ، نیکل کادمیم ، لیتیوم و سیلور آلکالین می باشند. مناسبترین نوع باتری برای UPS نوع سرب اسید ( lead – acid ) می باشد و بیشتر با در پوش کاملا بسته که نیاز به سرویس و نگهداری ندارد و با ولتاژ ۱۲ V استفاده می گردد . البته در آمپر ساعت بالا از ۲ ولتی استفاده می گردد در جاهایی که نیاز به طول عمر بالاتر از ۱۰ سال باشد . معمولا از نیکل کادمیم استفاده می گردد.

در انتخاب باتری با طول عمر مورد نیاز چه نکاتی را باید رعایت کرد؟

باتریها با طول عمر متفاوت تولید می گردند معمولا باتریهای نیکل کادمیوم دارای طول عمر زیاد می باشند ، در صورتی که سرویس و نگهداری آن درست صورت گیرد، ولی چون دارای قیمت بالا می باشد معمولا کمتر استفاده می گردد ، باطریهای سرب – اسید با در پوشی باز (تر) دارای قیمت کمتر با طول عمر متوسط بوده و نیاز به سرویس و نگهداری دارد ، بهترین باتری با قیمت مناسب نوع سیلد اسید ) سرب اسید با درپوشی بسته ) می باشد ، اولا نیاز به سرویس و نگهداری ندارد .

دوما دارای طول عمر ۴ سال به بالا می باشد ، البته امروز این باتریها با طول عمر بالای ۱۰ سال نیز تولید می گردد . بنابراین در هنگام انتخاب باتریها باید به نکات بالا توجه گردد . همچنین به این موضوع نیز توجه شود که بعضی از یو پی اس ها همه باتری ها را برای اتصال به آنها نمی پذیرند که سازنده آنها معمولا نوع باتری قابل اتصال به آنها را ذکر می کند.

یک UPS مناسب چه ویژگی هایی دارد؟

  • حفاظت در برابر:

اتصال معکوس باتری

اضافه بار

افزایش و کاهش ولتاژ خروجی

اتصال کوتاه خروجی ، کاهش ولتاژ باتری

صاعقه

رعد و برق و تغییرات ولتاژ و فرکانس برق شهر

افزایش دمای داخلی دستگاه و حفاظت خطوط تلفن ، فاکس ، مودم و Data در برابر نویز

  • محدوده وسیع ولتاژ قابل قبول برق شهر بدون استفاده از باتری( Wide Input Range ) در این سیستم ، محدوده وسیعی از ولتاژ AC برق شهر پذیرفته می شود ، بنابراین میزان مصرف انرژی ذخیره شده در باتری کاهش می یابد ، که این امر در قطع پی در پی برق شهر بسیار حائز اهمیت است و همچنین باعث افزایش طول عمر باتری می شود.
  • سیستم مدیریت هوشمند باتری ( S. B . M ):

با استفاده از این مدار ، سیستم شارژ و دشارژ دقیقا کنترل شده و افزایش عمر باتری تضمین می گردد.

  • مجهز به سیستم خودکار آزمایش و عیب یابی ( Self Test):

در این حالت دستگاه بطور خودکار قسمت های ورودی ، خروجی ، باتری و Bypass را آزمایش می کند و در صورت بروز هر گونه مشکل ، آن را اعلام می کند.

  • تحمل زیاد در برابر اضافه بار:

این دستگاهها قادر به تحمل اضافه بار تا ۱۰۵٪ به طور دائم کار و تا ۱۵۰٪ برای مدت ۱۰ ثانیه در حالت استفاده از برق شهر و یا باتری می باشند .

  • دارای ترانس ایزولاسیون خروجی (انتخابی)
  • دارای نمایشگر LCD
  • دارای قابلیت اصلاح ضریب قدرت ورودی( P. F . C )
  •  قابلیت استفاده از باتری داخلی ( Internal ) برای توانهای ۱، ۲ و ۳ کیلو ولت آمپر قابلیت استفاده از باتری خارجی (External ) با شارژ Long Backup تا ۱۰ آمپر برای توان‌های ۱، ۲، ۳ و ۶ کیلو ولت- آمپر
  • قابلیت کار با برق دیزل ژنراتور
  • شارژ باتری به روش س. ئیچینگ برای افزایش طول عمر باتری
  • زمان بسیار کوتاه جهت تعمیر با توجه به طراحی مدرن دارا بودن گارانتی واقعی و سرعت و کیفیت بالا در ارائه خدمات و پشتیبانی
  • قابلیت ارتباط با کامپیوتر
  • دارای استابیلایزر باشد تا در شرایط افت و خیز برق شهر بدون استفاده از باطری خروجی را در حد معقولی ثابت نگه دارد
  • آلارمهای صوتی و نوری لازم را داشته باشد
  • طراحی و ساخت بردها باید حتما بردها بصورت ماژول و مجزا باشند ، زیرا در مراحل سرویس و نگهداری ضمن جلوگیری از تاثیر گذاری واحدهای مختلف UPS ها روی هم ، هزینه تعمیر و نگهداری کاهش خواهد یافت.

قبل از نصب یو پی اس چه موارد ایمنی باید رعایت گردد ؟

قبل از نصب چه موارد ایمنی باید رعایت گردد:

۱ – طریقه حمل و قرار گیری برای سالم رساندن UPS به مکان نصب

۲- اندازه و وزن ، آیا محل نصب فضای کافی برای نصب UPS و کف آن تحمل وزن UPS را دارد

۳- انتخاب مکان نصب مناسب برای بالا بردن طول عمر UPS و باتری

۴- شرایط محیطی ( حرارت ، رطوبت و نویز صوتی محل نصب

۵- نصب الکتریکی ( نوع اتصالات ، مقطع کابلهای ورودی و خروجی ، فیوزهای حفاظتی و غیره

۶- اتصال بار به یو پی اس ( فاز و نول بارها مستقیما به یو پی اس و تابلوی UPS وصل گردد و در بین راه با برق شهر اتصال نداشته باشد ، توزیع بار بین فازها در صورت سه فاز بودن و غیره)

۷- اتصال زمین ارت ، برای برطرف کردن نویز و حفاظت دستگاههای برقی و یو پی اس

۸- بررسی عملیات نصب ( بررسی نصب و راه اندازی بدون خطا و اشکال

محل مناسب برای UPS و باتری باید دارای چه ویژگی هایی باشد؟

  •  فضای موجود کافی باشد.
  •  سطح زمین توان تحمل وزن دستگاه را دارا باشد.
  •  نصب دستگاه باعث ایجاد مزاحمت برای کارکنان یا اختلال در کارها نشود.
  • شرایط محیطی مکان انتخابی مناسب باشد (حرارت ایده آل برای باتری ۲۰ C ° تا ۲۵ C° و حرارت کار کرد  0-40 C° می باشد و رطوبت بین ۹۰٪ – ۲۰٪ باشد نویز محیط زیاد نباشد که روی کار کرد UPS تاثیر بگذارد
  • تجهیزات ایمنی جهت دسترسی آسان به یو پی اس فراهم باشد.
  •  نصب یو پی اس نباید بر جریان هوا و شرایط محیطی تجهیزات تاثیری بگذارد .
  • سعی شود کلیدها و ابزار سوئیچ و کنترل یو پی اس در یک مکان باشد.
  •  در محل انتخاب شده برای نصب یو پی اس، جای امنی برای تعبیه باتری وجود داشته باشد.

UPS لوازم صوتی تصویریاجزا تشکیل دهنده یو پی اس UPS 

با توجه به مدل و توان های مختلف ، دستگاههای یو پی اس دارای عملکرد و تکنولوژیهای متفاوتی می باشند . ولی به طور عمده و کلی می توان اجزا تشکیل دهنده یو پی اس ها را به شرح ذیل تقسیم نمود :

  • رکتیفایر :

وظیفه اصلی رکتیفایر و یا یکسوساز تبدیل برق متناوب AC به برق مستقیم DC می باشد . البته در بعضی از مدل های UPS مانند لاین اینتراکتیو ها به عنوان شارژ باتریها عمل می نماید.

  • اینورتر:

عملکرد اینورتر دقیقا عکس عملکرد در رکتیفایر بوده و برق مستقیم (DC) را به برق متناوت (AC) تبدیل می نماید . این قسمت دستگاه یو پی اس بسیار حساس و مهم می باشد . چرا که برق متناوب ساخته شده از لحاظ شکل موج و فرکانس و موارد دیگر …. بسیار حائز اهمیت بوده و یکی از عوامل موثر جهت نشان دادن کیفیت و مرغوبیت دستگاه یو پی اس می باشد .

  • سوئیچ بای پس Bypass switch :

عملکرد این قسمت در مدل های مختلف یو پی اس ها بسیار متفاوت می باشد . ولی بطور کلی وظیفه سوئیچ بای پس انتقال برق ورودی به خروجی دستگاه در مواقع ضروری تعمیرات و خرابی دستگاه و یا در بعضی از مدلها در صورت تشخیص عدم مشکل در برق ورودی می باشد.

همانطور که در قسمت رکتیفایر ( یک سوکننده ) توضیح داده شد شارژر همان عملکرد رکتیفایر را دارد . که برق شهر را به برق مستقیم تبدیل و ولتاژ آن را نسبت به ولتاژ باتریها تغییر می دهد . این امر باعث می شود باتریها به طور کامل همیشه در حالت شارژ کامل قرار گیرند .

  • فیلتر :

دستگاههای یو پی اس بطور کلی دارای فیلترهای ورودی و خروجی هستند که باعث حذف نویزهای ولتاژ،اعوجاجات و غیره می باشند.

  • باتری :

همانطور که می دانید دستگاه  یو پی اس در زمان قطع برق شهر انرژی خود را از باتریها دریافت می نماید . می توان گفت که باتریها جزء لاینفک از یو پی اس می باشند و آنها را می توان از اجزای تشکیل دهنده دستگاه یو پی است نام برد

انواع ups

دستگاه یوپی اس را بر اساس استفاده از انرژی برق به سه مدل تقسیم می‌کنند:

  • یوپی اس استاتیک: این دستگاه‌های ذخیره برق، قیمت کمتری دارند، در بازار متداول‌تر هستند و برای عملکرد بهینه نیاز به تهویه مطبوع دارند، چرا که در دمای 20 تا 25 درجه کارکرد بهتری دارند. از مبدل الکترونیکی برق استفاده می‌کنند و فاقد قطعات متحرک هستند. ظرفیت آنها در نهایت به 4 تا 5 مگاوات می‌رسد.
  • یوپی اس دینامیک: به آنها یوپی اس چرخشی یا پویا هم گفته می‌شود. این مدل‌ها توانایی تولید ولتاژهای بالا به ویژه در محیط‌های صنعتی را دارند. از موتورهای الکترومغناطیسی مانند ژنراتور و موتور استفاده می‌کنند و امکان جایگزینی باتری‌ها با سیستم ذخیره‌ای جنبشی در آنها وجود دارد.
  • یوپی اس هیبریدی: ترکیبی از دو مدل گفته شده هستند.

================================

سوالات متداول

UPS چیست؟

دستگاهی است برای تامین برق مورد نیاز دستگاه های که از قطعات جامد تشکیل شده اند در حقیقت ups مخفف عبارت تکمیلی Uninterruptible Power Supplies و به معنای منبع تغذیه برق بدون وقفه می باشد.

ups ترکیبی از مبدل ها، کلیدها و ذخیره کننده های انرژی می باشد و از دستگاه های شما در برابر نوسانات، نویز و قطعی برق جلوگیری می کند.

چطور برای کسب و کار خود UPS مناسب انتخاب کنیم؟

برای اینکه بتوانید مناسب ترین uninterruptible power supply را برای کار خود انتخاب کنید اولین کار این است که پلاک دستگاه مورد نظرتان را بررسی کنید تا میزان توان مصرفی آن را بدست آورده و یادداشت کنید.

نکته دیگر اینکه اگر دستگاه مورد نظر شما نسبت به نوسانات برقی حساس می باشد حتما آن را یادداشت کرده و در خاطر خود نگه دارید.

با توجه به میزان مصرف دستگاه خود و طول عمر آن توان یو پی اسی که نیاز دارید را محاسبه کنید

دلیل اینکه به UPS نیاز داریم چیست؟

بدون شک بارها برای شما این اتفاق افتاده است که مشغول انجام کار مهمی بوده باشید و به ناگهان برق قطع شده باشد. این دقیق مشکلی است که بسیاری از شرکت هاو سازمان ها با آن مواجه هستند و به دنبال راهی می گردند که در زمان قطع شدن برق اطلاعات مهم آن ها از بین نرود.

به همین خاطرنیاز به سیستم ups یک امر لازم و ضروری می باشد تا در شرایط اضطراری بتواند از بروز خسارت های ناگهانی جلوگیری کند.

آیا یو پی اس به برق زیادی نیاز دارد؟

ups ها دارای قدرت زیادی هستند به همین دلیل هم می باشد که نیاز به مصرف زیاد برق ندارند. باتری های منبع تغذیه بدون وقفه  می توانند با ذخیره برقی که دارند برای مدت زمان زیادی جواب گوی نیازی دستگاه ها و تجهیزات شما باشند و برق مورد نیاز آن ها را در شرایط اضطراری تامین نمایند.

از یو پی اس برای چه تجهیزاتی استفاده می شود؟

از سیستم uninterruptible power supply برای تمام دستگاه ها و تجهیزاتی که با برق، مخصوصا برق شهری کار می کنند استفاده می شود. تجهیزاتی مانند، تجهیزات و دستگاه های صنعتی، تجهیزات آزمایشگاهی و پزشکی، لوازم خانگی و…

چگونه یک استابلایزر مناسب انتخاب کنیم؟

برای انتخاب و خرید استابلایزر مناسب باید حداکثر توان ۲۳۰ x را به گونه ای برای تجهیزات خود در نظر بگیرید که تمام تجهیزات شما به درستی به سیستم استابلایزر متصل شوند و بری رسیدن به درجه استابلایزر ۲۰-۲۵٪ حاشیه ایمنی اضافه کنید. اگر قصد دارید بعداً دستگاه های بیشتری اضافه کنید، می توانید بافر را برای آنها نگه دارید .

تفاوت اینورتر و استابلایزر چیست؟

یک استابلایزر تا ۱۱ ولت را به تلویزیون اجازه می دهد و برق باقیمانده را به صورت گرما تبدیل یا هدر می دهد. از طرف دیگر یک اینورتر مقدار کافی برق به تلویزیون می دهد و انرژی باقیمانده را ذخیره می کند. در حالی که اینورتر جریان پشتیبان را در صورت اتلاف برق تأمین می کند

آیا اینورتر AC به استابلایزر نیاز دارد؟

به طور کلی باید بگوییم که یک استابلایزر اثر نوسانات برق را به حداقل می رساند و از تجهیزات و سیستم های شما در برابر نوسانات برق به خوبی محافظت می کند. اگر نوسانات از حد مجاز فراتر روند ، شما به حفاظت خارجی نیاز خواهید داشت ، یعنی ممکن است به یک استابلایزر نیاز داشته باشید.

آیا استفاده از استابلایزر قبض برق را افزایش می دهد؟

در پاسخ به این سوال باید بگوییم که جواب منفی است و استفاده از استابلایزر دلیل بر افزایش قبض برق نمی باشد. زیرا که میزان ورودی و خروجی برق یکسان می باشند.

به زبان ساده دستگاه یوپی اس چیست؟

یو پی اس یا منبع تغذیه یکی از پرکاربردترین لوازم جانبی و کمکی است. یو پی اس وسیله ای است که برق را برای استفاده در مواقع قطع برق ذخیره می کند. از نظر کیفیت، برق تولید شده در یو پی اس بهتر از توان شبکه برق است. این به دلیل وجود دو جزء یکسو کننده و اینورتر در ورودی و خروجی یو پی اس است که کاهش نویز اولیه را در دو مرحله انجام می دهند، در حالی که توان خروجی از یو پی اس به باتری بستگی دارد که جریان یکنواخت تری را ارائه می دهد.

ترکیب این دو ویژگی باعث شده تا این دستگاه بسیار محبوب و پرکاربرد باشد. انواع مختلفی از یو پی اس وجود دارد که عمدتاً از نظر باتری و قدرت و مدار مورد استفاده با هم تفاوت دارند. امروزه یو پی اس های آنلاین عمدتاً استفاده می شوند زیرا سطح خوبی از محافظت را ارائه می دهند. یو پی اس ها امنیت بهتری هم دارند. این بدان معناست که یک یو پی اس استاندارد با کیفیت صفر ممکن است دارای اتصال کوتاه یا شارژ الکتریکی ناگهانی در مدار یا هر نوع خطر الکتریکی دیگری باشد.

قیمت فروش یوپی اس به چه عواملی بستگی دارد ؟

یو پی اس یا به اصطلاح منبع تغذیه دائمی امروزه جایگاه ویژه ای در لوازم برقی دارد. امروزه انواع یو پی اس ها توسط سازندگان ایرانی و خارجی ساخته می شوند و طیف وسیعی از مشخصات فنی و قدرتی را ارائه می دهند. یو پی اس ذخیره برق از نظر قیمت، قیمت به تمامی عوامل و ویژگی های فنی و تا حدودی به برند درخواستی بستگی دارد. باتری های قلبی شکل یو پی اس بسته به ضخامت باتری به سه دسته تقسیم می شوند، در حالی که باتری های ضخیم تر متعلق به کلاس L هستند. اکثر باتری ها تک سلولی هستند، اما انواع دو سلولی نیز وجود دارد. قیمت معمولی یک یو پی اس با 2 تا 4 ساعت ذخیره سازی و حدود 500 تا 1000 ولت برق می تواند بسیار متفاوت باشد. تا 10 میلیون تن انواع صنعتی وجود دارد.

آیا محل نصب و شرایط محیطی برعملکرد UPS تاثیر می گذارد؟

بله. محل نصب UPS باید دارای سیستم تهویه مناسب و همچنین فضای کافی جهت انجام عملیات تعمیر و نگهداری باشد که سبب افزایش کارایی و طول عمر دستگاه و باتری‌ها می‌شود.

آیا نصب و راه ­اندازی و استفاده از یو پی اس سخت است؟

خیر، استفاده از دستگاه یو پی اس در اکثر موارد آسان است. شما به راحتی یو پی اس خود را به پریز دیواری وصل می­‌کنید، وسایل خود را به پریزهای یو پی اس وصل کرده و یو پی اس را روشن می‌­کنید.

البته برای بسیاری از یوپی اس ها امکانات جانبی مانند برقراری ارتباط با رایانه یا شخصی سازی تنظیمات پیش فرض از جمله تنظیم ولتاژ و فرکانس خروجی، تنظیم صفحه نمایش و … طبق درخواست یا نیاز مشتریان اضافه می‌شود.

در این موارد تخصصی‌تر کارشناسان فنی ما در شرکت مهرآذین بهراد پس از خرید UPS، از مرحله نصب و راه اندازی تا مرحله پشتیبانی در خدمت شما هستند و موارد لازم را بررسی کرده و انجام می‌دهند

چرا خرید UPS سرمایه گذاری خوب و به صرفه‌­ای است؟

با خرید بهترین یو پی اس و پرداخت هزینه­‌ای به صرفه، شما می‌توانید از خسارت­‌های سنگین احتمالی مانند خرابی تجهیزات گران قیمت، اختلال در فرآیندهای کاری و خسارت­‌های ناشی از آن، از دست دادن داده­‌های با ارزش، در خطر افتادن جان انسان­ها در موارد حیاتی و درمانی و … جلوگیری نمائید.

آیا یو پی اس ضمانت و خدمات پس از فروش دارد؟

یو پی اس های شرکت مهرآذین بهراد دارای یک سال گارانتی تعمیر کلیه تجهیزات و متعلقات سیستم برق اضطراری و نیز ده سال تعهد به خدمات پس از فروش شامل: پشتیبانی، تأمین قطعات و ارائه خدمات فنی مورد نیاز می­ باشد.

خوشبختانه با بیش از 32 سال دانش و تجربه موفق در حوزه مشاوره، فروش و خدمات پس از فروش و با اطمینان از کیفیت محصول ارائه شده، این امکان را برای شما عزیزان فراهم کرده‌ایم تا بتوانید گارانتی یو پی اس خریداری شده خود را تا 3 سال افزایش دهید و تا 3 سال قطعات دستگاه خریداری شده خود را گارانتی کنید.

مزیت های UPS چیست؟

یکی از مهم ترین کارایی های که UPS برای شما فراهم می کند تأمین انرژی لازم برای دستگاه بدون خاموش و روشن کردن آن برای راه اندازی مجدد است؛ یعنی زمانی که برق شهری قطع می شود بلافاصله UPS وارد مدار می شود و برق لازم برای ادامه فعالیت دستگاه فراهم می کند.

  • مراقبت از دستگاه های برقی در برابر نوسانات برقی شهری
  • حذف هزینه های سربار برای تعمیر و مراقبت از دستگاه های برقی
  • ثبات جریان برقی تقویتی و جلوگیری از ورود نویزهای احتمالی
  • کم شدن حساسیت دستگاه های برقی آسیب پذیر
  • تأمین انرژی لازم برای دستگاه بدون نیاز به RESET کردن آن
  • بهره گیری از فیلترهای الکترونیکی به منظور حذف تمامی نویزهای شهری
  • محافظت از دستگاه های مصرف کننده در برابر رعد و برق
  • حذف ولتاژ های بسیار بالای شهری و یکنواخت کردن برق شهری
  • وارد کردن انرژی برق با شکل و موجی ثابت به مصرف کننده
  • ثابت نگاه داشتن سطح ولتاژ و فرکانس یک دستگاه مصرف کننده

یو پی اس آفلاین

این دسته از UPS ها به محض قطع شدن برق به عنوان یک منبع جایگزین وارد کار می شوند. این دستگاه به استند بای نیز شهرت دار. این مدل بیشتر برای محافظت از کامپیوتر، مودم و تجهیزات VOIP و دیگر سخت افزارها مورد استفاده قرار می گیرد. اگر بخواهیم از منظر رنج قیمتی این دستگاه را بررسی کنیم می توانیم بگویم UPS های آفلاین ارزان ترین در نوع خود به شمار می آیند.

 مزایای UPS آفلاین

  • قیمت بسیار مناسب نسبت به سایر محصولات
  • قابلیت استفاده خانگی
  • مناسب برای سیستم های کامپیوتری، مودم و تجهیزات VOIP
  • فعالیت بی صدا

معایب UPS آفلاین

  • خروجی برق در صورت قطعی برق بدون تنظیمات لازم
  • انتقال به حالت باتری با تأخیر زمانی تقریباً بالا
  • محافظت تقریباً کم از دستگاه های مصرف کننده

یو پی اس آنلاین

برق متناوب شهری در دستگاه‌های الکترونیکی به برق مستقیم تبدیل می‌شود. از همین رو در سیستم آنلاین، برق ورودی بعد از یک سوسازی و تبدیل به ولتاژ مستقیم برای شارژ باتری استفاده می شود؛ یعنی پاک سازی ورودی از نویز و احیاناً سطح ولتاژ ورودی، برای شارژ باتری دنبال می شود. از همین رو ولتاژ خروجی باتری با بهره‌گیری از مبدل مجدداً به سیگنال سینوسی تبدیل می‌شود. از مزیت های بارز این دستگاه این است که سیگنال کاملاً باز تولید می‌شود. از همین رو هیچ گونه مشکلات برق شهری مانند نوسان و تغییر فرکانس را ندارد و کاملاً سینوسی و ثابت است.

مزایای UPS آنلاین

  • تأمین برق به صورت دائمی بدون هیچ گونه اختلال
  • مناسب برای سیستم های برق اضطراری
  • ایده ال برای سرور و شبکه در کنار UPS های دسکتاپ
  • تنظیم برق خروجی و عدم آسیب دیدگی به دستگاه با حذف نویزهای احتمالی

معایب UPS آنلاین

قیمت این محصول نسبت به یو پی اس های آفلاین قدری گران تر است.

یو پی اس تعاملی Line Interactive

این دستگاه قابلیت افزایش و کاهش ولتاژ خروجی را دارد. همچنین هیچ گونه وقفه ای را در عملکرد دستگاه ایجاد نمی‌کند. این منتقل کننده باعث انتقال به برق AC می‌شود تا مشکل اتوماتیک را حل کند. با قطع شدن برق تنها در زمانی کمتر از ۴ میلی ثانیه چند میلی ثانیه انتقال برق دنبال می شود. در این دستگاه زمانی که برق شهر قطع می شود از برق ذخیره شده استفاده می شود و مبدل همیشه روشن است.

 مزایای UPS تعاملی Line Interactive

  • نسبت به مدل آنلاین قیمتی مقرون به صرفه تر دارد
  • برای سیستم‌ های برق اضطراری مناسب است
  • برای سرور و شبکه و UPS های دسکتاپی استفاده می شود.
  • ایمنی بیشتری را نسبت به مدل آفلاین برای مصرف کننده تأمین می کند
  • کاملاً بی صدا است.

معایب یو پی اس تعاملی Line Interactive

  • این دستگاه نسبت به دو مدل آنلاین و آفلاین گران تر است.
  • از مدار اصلاح ضریب قدرت ورودی بهره نبرده است
  • از Stabilizer برای رفع نوسانات و ولتاژ های ورودی بهره گرفته است.
انواع دستگاه یو پی اس ، مزایا و معایب
نوع یو پی اس توضیحات مزایا معایب
یو پی اس آفلاین

( Offline UPS )

این نوع یو پی اس صرفاً با هدف جلوگیری از قطعی برق در زمان‌های قطع برق شهر یا منبع برق اصلی استفاده می‌شود. این دستگاه به استند بای نیز شهرت دارد . این مدل بیشتر برای محافظت از کامپیوتر ، مودم و تجهیزات VOIP و دیگر سخت افزارها مورد استفاده قرار می گیرد.
  • قیمت بسیار مناسب نسبت به سایر محصولات
  • قابلیت استفاده خانگی
  • مناسب برای سیستم های کامپیوتری، مودم و تجهیزات VOIP
  • فعالیت بی صدا
  • خروجی برق در صورت قطعی برق بدون تنظیمات لازم
  • انتقال به حالت باتری با تأخیر زمانی تقریباً بالا
  • محافظت تقریباً کم از دستگاه های مصرف کننده
یو پی اس آنلاین

Online UPS )

علاوه بر کابرد فوق ، حفاظت کامل و دائم بر روی منبع برق اصلی را نیز انجام می‌دهد. این نوع ups برق متناوب شهری در دستگاه‌های الکترونیکی به برق مستقیم تبدیل می‌شود. از مزیت های بارز این دستگاه این است که سیگنال کاملاً باز تولید می‌شود. از همین رو هیچ گونه مشکلات برق شهری مانند نوسان و تغییر فرکانس را ندارد و کاملاً سینوسی و ثابت است.
  • تأمین برق به صورت دائمی بدون هیچ گونه اختلال
  • مناسب برای سیستم های برق اضطراری
  • ایده ال برای سرور و شبکه در کنار UPS های دسکتاپ
  • تنظیم برق خروجی و عدم آسیب دیدگی به دستگاه با حذف نویزهای احتمالی
·      قیمت این محصول نسبت به یو پی اس های آفلاین قدری گران تر است.
یو پی اس لاین اینتراکتیو

(Line Interactive UPS  )

این دستگاه قابلیت افزایش و کاهش ولتاژ خروجی را دارد. همچنین هیچ گونه وقفه ای را در عملکرد دستگاه ایجاد نمی‌کند. در این نوع یو پی اس ها با قطع شدن برق تنها در زمانی کمتر از ۴ میلی ثانیه چند میلی ثانیه انتقال برق دنبال می شود. در این دستگاه زمانی که برق شهر قطع می شود از برق ذخیره شده استفاده می شود و مبدل همیشه روشن است.

 

  • نسبت به مدل آنلاین قیمتی مقرون به صرفه تر دارد
  • برای سیستم‌ های برق اضطراری مناسب است
  • برای سرور و شبکه و یوپی اس های رومیزی استفاده می شود.
  • ایمنی بیشتری را نسبت به مدل آفلاین برای مصرف کننده تأمین می کند
  • کاملاً بی صدا است.
  • خروجی برق در صورت قطعی برق بدون تنظیمات لازم
  • انتقال به حالت باتری با تأخیر زمانی تقریباً بالا
  • محافظت تقریباً کم از دستگاه های مصرف کننده

یو پی اس ups چیست

اجزای تشکیل دهنده باتری ups

1-بدنه باتری که وظیفه مقاومت در برابر حرارت محیط را دارد. علاوه بر آن عایق جریان الکتریسیته است.

2-صفحات باتری یا پلیت که الکترود مثبت و منفی را شامل می‌شود

3-الکترولیت باتری که فعل و انفعالات بین الکترون‌های مثبت و منفی را انجام می‌دهد.

4-جداکننده صفحات که معمولاً جنس آن‌ها PVC است.

5-ترمینال باتری یا سرباتری‌ها، که قطب های مثبت و منفی را تشکیل می‌دهند.

6-سوپاپ و یا دریچه که عمل خارج کردن گاز باتری را بر عهده دارد.

7-سلول یا خانه باتری که به هر الکترون مثبت و منفی به همراه الکترولیت، یک سلول گفته می‌شود. هر سلول می‌تواند 2 ولت برق را ایجاد کند. اگر نیاز به ولتاژ بیشتری باشیم، قاعدتاً باید تعداد سلول‌ها بیشتر شده و آن‌ها را با یکدیگر سری کنیم. مثلاً باتری 12 ولتی، 6 عدد سلول سری شده دارد.

قیمت باتری یو پی اس

قیمت خرید باتری های یو پی اس همان طور که اشاره کردیم بر اساس نوع ساخت متفاوت است. همچنین برخی از باتری های UPS تولیدات داخلی می باشند که از قیمت مناسب تری نسبت به باتری های خارجی برخوردار هستند. در قیمت گذاری باتری های UPS علاوه بر برند، توان باتری بر حسب ولت و یا آمپر که بر اساس نیاز مشتری  تعیین میگردد تاثیرگذار است.

به دلیل نوسان های قیمت در بازار و همچنین عوامل اقتصادی قیمت های باتری های یو پی اس نوسان هایی را دارد، شما میتوانید برای موجودی باتری ها و همچنین اطلاع از قیمت ها با کارشناسان فروش مجموعه ی ما در ارتباط باشید.

همچنین همانطور که بیان کردیم عوامل متعددی میتواند در میزان قیمت باتری ها تاثیر گذار باشد که عبارتند از :

  1. ایرانی بودن و یا خارجی بودن باتری بر اساس برند و محل تولید آن
  2. میزان توان و کاربرد باتری
  3. کیفیت ساخت باتری یو پی اس و مدل آن
  4. طول عمر باتری و دوام باتری
  5. و …..

قیمت باتری یو پی اس به طور کلی در تمامی برند ها به موارد زیر بستگی دارد:

  1. سطح کیفیت باتری یو پی اس
  2. تاریخ تولید باتری
  3. طول عمر باتری یو پی اس
  4. قیمت جهانی سرب
  5. تکنولوژی تولید باتری

تمامی این موارد در قیمت باتری یو پی اس تاثیرگذار است، که باتری یو پی اس در کارخانه  با بالاترین سطح کیفیت، طول عمر بالا و تکنولوژی تولید جدید تولید می شود، همچنین باتری یو پی اس با تاریخ تولید جدید و قیمت مناسب در اختیار شما قرار می گیرد.

ابعاد باتری یو پی اس و وزن آنها
ولتاژ(ولت) ظرفیت(آمپر ساعت) ابعاد(طول-عرض-ارتفاع) وزن(کیلوگرم)
۶ ۵ ۷۰ – ۴۷ – ۱۰۱ ۱
۶ ۷ ۱۵۱ – ۳۴ – ۹۴ ۱٫۳
۶ ۸ ۱۵۱ – ۵۰ – ۹۴ ۱٫۸
۶ ۸ ۹۸ – ۵۶ – ۱۱۸ ۱٫۵
۶ ۱۰ ۱۵۱ – ۵۰ – ۹۴ ۲
۶ ۱۲ ۱۵۱ – ۵۰ – ۹۴ ۲٫۰۵
۶ ۱۳ ۱۰۸ – ۷۱ – ۱۴۰ ۲٫۵
۶ ۳۳ ۱۸۱ – ۷۶ – ۱۶۶ ۶
۱۲ ۵ – ۴٫۵ ۹۰ – ۷۰ – ۱۰۱ ۱٫۹
۱۲ ۷ – ۷٫۲ ۱۵۱ – ۶۵ – ۹۴ ۲٫۰۸
۱۲ ۹ ۱۵۱ – ۶۵ – ۹۴ ۲٫۵۵
۱۲ ۱۲ ۱۵۱ – ۹۸ – ۹۵ ۳٫۲۵
۱۲ ۱۸ ۱۸۱ – ۷۷ – ۱۶۷ ۵
۱۲ ۲۶ ۱۷۵ – ۱۶۶ –  ۱۲۵ ۷٫۹
۱۲ ۲۸ ۱۷۵ – ۱۶۶ –  ۱۲۵ ۸٫۶
۱۲ ۳۳ ۱۹۵ – ۱۳۰ – ۱۵۴ ۱۰٫۵
۱۲ ۴۰ ۱۹۷ – ۱۶۵ – ۱۷۰ ۱۳
۱۲ ۶۰ ۲۲۸ – ۱۳۷ – ۲۱۰ ۱۸
۱۲ ۸۰ ۲۵۹ – ۱۶۸ – ۲۰۸ ۲۴٫۳
۱۲ ۱۰۰ ۳۲۸ – ۱۷۲ – ۲۲۰ ۲۸٫۵
۱۲ ۱۲۰ ۴۰۷ – ۱۷۴ – ۲۳۸ ۳۶
۱۲ ۱۵۰ ۴۸۳ – ۱۷۰ – ۲۴۱ ۴۴
۱۲ ۲۰۰ ۵۲۲ – ۲۴۰ – ۲۲۴ ۶۱٫۵

 

footbg
تماس فوری