دستگاه برق اضطراری – یو پی اس -02177973811

ستگاه برق اضطراری، یک وسیله مهم و حیاتی است که در مواقع اضطراری و انقطاع برق، امکان تأمین برق برای بخش‌های حیاتی یا تجهیزات حساس را فراهم می‌کند. این دستگاه‌ها اغلب به صورت یک منبع برق پشتیبان (UPS) یا ژنراتور برق عمل می‌کنند.

یک دستگاه برق اضطراری معمولاً دارای باتری‌های قوی است که هنگامی که برق عادی قطع می‌شود، به صورت خودکار فعال می‌شوند و امکان تأمین برق را به صورت موقتی فراهم می‌آورند. این امکان به کاربران اجازه می‌دهد تا از تجهیزات یا سیستم‌های مهم خود مثل کامپیوترها، سرورها، تلفن‌ها، بخش‌های بیمارستانی، سیستم‌های امنیتی و غیره استفاده کنند تا به خوبی در شرایط بحرانی عمل کنند.

از دیگر مزایای دستگاه برق اضطراری این است که می‌تواند به تجهیزات حساس کمک کند تا از آسیب‌های ناشی از نوسانات و ولتاژ پایین یا بالا در شبکه برق جلوگیری کند. همچنین، با استفاده از این دستگاه‌ها می‌توان خسارت‌های احتمالی به دستگاه‌ها و تجهیزات به علت انقطاع برق را به حداقل رساند.

در نتیجه، دستگاه برق اضطراری در صنایع، بیمارستان‌ها، دفاتر، مراکز داده، مدارس، مراکز خرید، فرودگاه‌ها و مکان‌های دیگری که به برق پایدار و مداوم نیاز دارند، بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد تا از خسارات احتمالی به دلیل انقطاع برق جلوگیری کند و به عملکرد صحیح این مکان‌ها در شرایط اضطراری کمک کند.


جهت خرید و اطلاع از قیمت انواع دستگاه برق اضطرای با شماره 02177973811 تماس بگیرید.


انواع دستگاه یو پی اس(برق اضطراری)

دستگاه یو پی اس آنلاین

یو پی اس آنلاین (Online UPS) کامل ترین نوع یک دستگاه یو پی اس میباشد. با توجه به حساسیت برخی مصرف کننده ها مثل سرور های حرفه ای، تجهیزات ابزار دقیق، تجهیزات آزمایشگاهی و بیمارستانی، استفاده از ups آنلاین (Online UPS) بهترین گزینه جهت پشتیبانی از آنها میباشد.این دستگاه یو پی اس علاوه بر شارژ باطری، انرژی اتصالات را نیز تامین می کند.

اجزای یک یو پی اس آنلاین

یک یو پی اس آنلاین به‌طور عمده از سه بخش اصلی تشکیل شده است:

الف. باتری

باتری‌های یو پی اس آنلاین نقش بسیار حیاتی در این سیستم دارند. زمانی که تغییرات ناگهانی در ولتاژ یا قطعی‌های برق رخ می‌دهد، باتری‌ها وظیفه حفظ تامین برق را بر عهده می‌گیرند تا دستگاه‌ها و تجهیزات از خاموشی و خسارت جلوگیری کنند.

ب. تبدیل‌کننده (Inverter)

تبدیل‌کننده نقش دیگری در عملکرد یو پی اس آنلاین ایفا می‌کند. باتری‌ها تنها منبع برق نیستند؛ بلکه برق از خط اصلی به تبدیل‌کننده و سپس به دستگاه‌ها منتقل می‌شود. تبدیل‌کننده مسئول تنظیم و تثبیت ولتاژ برق ورودی است.

ج. دستگاه تشخیص قطعی (Bypass)

در صورتی که نیاز به تعمیر یو پی اس داشته باشید، دستگاه تشخیص قطعی نقش بسیار مهمی ایفا می‌کند. این دستگاه به‌طور خودکار اتصال برق را به منبع اصلی برمی‌گرداند و از هرگونه اختلال در تامین برق جلوگیری می‌کند.

دستگاه یو پی اس آفلاین

استفاده از یو پی اس آفلاین یا دستگاه برق اضطراری برای تجهیزاتی با توان های پایین مناسب میباشد. تجهیزاتی از قبیل رایانه های شخصی، دوربینهای مدار بسته، دستگاه های حضور و غیاب، دزدگیر و سیستمهای هوشمند یا BMSو غیره از دستگاه هایی هستند که این نوع دستگاه برای آن ها مناسب است.

یو پی اس های آفلاین در توانهای پایین ساخته و تولید میشوند. این دستگاهها در برابر سایر مدلها و به خاطر مکانیزم ساده تر آن، در ابعاد کوچکتری ساخته میشوند که این امر باعث اشغال فضای کم و استفاده راحت در منازل و ادارات میشود. این مدل دستگاه یو پی اس ارزان ترین نوع در میان مدلهای هم توان خود میباشد.

یو پی ­اس آفلاین در شرایط قطع برق عملکردی مشابه یو پی ­اس لاین اینتراکتیو دارد؛ اما در شرایط عادی ارتباط ورودی و خروجی فقط از طریق ارتباط مستقیم الکتریکی (Bypass) برقرار است.این دستگاه به طور مستقیم به برق شهری متصل است و در زمان قطعی برق شروع به کار می کند.

یو پی اس افلاین

شکل 1 – عملکرد UPS آفلاین در حالت عادی

برق اضطراری افلاین

شکل 2 – عملکرد UPS آفلاین در شرایط قطع ورودی

دستگاه یو پی اس لاین اینتر اکتیو

تکنولوژی لاین اینتر اکتیو همیشه فعال است و در حال شارژ باطری است. این مدل از دستگاه ups را بیشتر بای تجهیزات شبکه استفاده می کنند.یو پی ­اس لاین اینتراکتیو در شرایط قطع برق (اضطراری) عملکردی شبیه یو پی ­اس آفلاین دارد. اما در شرایط کار عادی ورودی و خروجی توسط یک اتوترانسفورمر با تپ متغیر (که قابلیت تنظیم دامنه ­ی ولتاژ خروجی را فراهم می‌کند) متصل هستند.

به همین دلیل این نوع یو پی­ اس (دستگاه برق اضطراری) قادر به تنظیم ولتاژ خروجی در شرایط کمبود یا بیش­بود ولتاژ بدون استفاده از باتری و اینورتر می‌باشد. این امکان وجود دارد که طراحی اتوترانسفورماتورها به گونه ­ای انجام شود که طیف وسیعی از تغییرات ولتاژ ورودی را پوشش دهد. اما این امر منجر به افزایش تپ­ های اتوترانسفورمر، پیچیدگی بیشتر و افزایش هزینه یو پی­ اس می‌شود.

خارج از این بازه تعیین شده (145 تا 280 ولت)، اینورتر خروجی فعال شده و بارها توسط باتری و اینورتر تغذیه می‌شود. اندازه ­ی عموماً کوچکتر نسبت به یو پی اس آنلاین و بزرگتر نسبت به یو پی ­اس آفلاین، قیمت کمتر نسبت به یو پی ­اس آنلاین و بیشتر نسبت به یو پی ­اس آفلاین و قابلیت تنظیم ولتاژ ورودی از ویژگی های اصلی این ساختار می‌باشد.

با توجه به اینکه این نوع یو پی ­اس فقط قابلیت تنظیم دامنه­ ی ولتاژ ورودی را دارد و امکان تنظیم فرکانس و شکل موج خروجی وجود ندارد، استفاده از آن برای بارهای حساس نامناسب است. ولتاژ خروجی این نوع یو پی­ اس در برخی مدل ­ها سینوسی و در برخی دیگر مربعی است. بر خلاف یو پی­ اس آفلاین، امکان کار هماهنگ با دیزل ژنراتور و موتور برق در بعضی مدل­های یو پی­ اس لاین اینتراکتیو وجود دارد.

یو پی اس لاین اکتیو

روش کار یو پی اس لاین اینتراکتیو به چه صورتی است؟

یک یو پی اس تعاملی خطی از لحاظ عملکرد شبیه به یک یو پی اس آفلاین عمل می کند، اما نسبت به این منبع تغذیه یک اتوترانسفورماتور ولتاژ متغیر چند ضربه، اضافه تر دارد. ترانسفورماتور تعبیه شده در یو پی اس لاین اینتراکتیو، نوع خاصی از نوعی از ترانسفورماتور هاست که می تواند سیم پیچ های برق دار را اضافه یا کم کند و در نتیجه میدان مغناطیسی و ولتاژ خروجی خود را افزایش یا کاهش دهد.

خرید دستگاه برق اضطراری

طبق مطالب گفته شده اینک باید اطلاعاتی برای خرید برق اضطراری داشته باشید و بدانید که چه کاربردی برای شما دارد . قیمت برق اضطراری چندان زیاد نیست و کاربرد آن برای شما بسیار مفید خواهد بود . علاوه بر این ها خرید برق اضطراری در هنگام قطع شدن برق ، شما را برای ادامه دادن به کار هاینتان که ضروری است یاری خواهد کرد . پس نگران قیمت دستگاه برق اضطراری نباشید و با خیال راحت آن را خریداری کنید . برای مشاهده قیمت برق اضطراری به بخش فوق مراجعه فرمایید تا بهترین خرید دستگاه یو پی اس را با ما تجربه کنید.

با توجه به امکانات فوق خرید یو پی اس امری توجیه پذیر است و با توجه به مناسب بودن قیمت دستگاه ups بهتر است هرچه سریع تر برای خرید دستگاه یو پی اس اقدام کنید. خرید دستگاه یو پی اس در هر زمانی برای الزامی است و می تواند جلوی بسیاری از خطرات را بگیرد و همچنین فرصتی است که اکثر افراد از آن مطلع نیستند.

درزمانی که دسترسی به برق به سختی امکان پذیر است، دستگاه برق اظطراری می تواند به کمک آسانسور، دوربین مدار بسته یا دزدگیر اماکن بیاید و از قطع شدن دسترسی به آن ها جلوگیری کند. اگر نگران قیمت یو پی اس هستید، باید بدانید که قیمت دستگاه یو پی اس در دوربین مارکت کاملا مناسب است.

مشخصات فنی دستگاه برق اضطراری ups

یو پی اس را می توان یک نوع سیستم قدرت پیوسته در نظر گرفت. زمان استفاده از ظرفیت برق ذخیره شده توسط یو پی اس ها معمولا کوتاه است، اما برای راه اندازی مجدد سیستم های آماده به کار یا جلوگیری از خاموش شدن ناگهانی تجهیزات گزینه مناسبی به شمار می رود. انواع مختلفی از یو پی اس ها تولید می شوند که روش کار متفاوتی دارند، اما هدف همه آنها ذخیره سازی انرژی الکتریکی و تامین آن در مواقع مورد نیاز است.

یک یو پی اس کاربردی، با باتری به منبع برق (برق ورودی) متصل می شود، انرژی مورد نیاز را جذب می کند و در نهایت بار دریافتی را برای انتقال به خروجی، اصلاح می کند. میزان مصرف برق در رابطه با یو پی اس ها برحسب ولت آمپر (VA) و یا (KVA) اندازه گیری می شود که برخی از افراد به این واحد اندازه گیری، کاوآ هم می گویند. اکثر یو پی اس های دارای ظرفیت زیر 1 کیلوولت آمپر، از انواع یو پی اس های اینتراکتیو و آماده به کار هستند که معمولا نسبت به انواع دیگر، هزینه های کمتری هم دارند.

نوع دستگاه یو پی اس
حداقل ظرفیت (کیلوولت آمپر) 1
ولتاژ (ولت) 220 تا 380
حداقل ابعاد (سانتی متر) 38
حداقل دمای عملیاتی (درجه سانتی گراد) 40
تکنولوژی طراحی آنلاین، آماده به کار (استند بای)، خط تعاملی (لاین اینتراکتیو)
پورت دارای پورت USB RS232 ،SNMP ،EPO ،Web/SNMP ModBus
کاربری استفاده در تجهیزات حساس اداری، پزشکی، مخابراتی، سرور ها و کامپیوتر ها، تجهیزات کشاورزی و غیره
نوع دستگاه یو پی اس

مزایای استفاده از برق اضطراری (یوپی اس)

 

  • حفاظت از تجهیزات: یک UPS بسته به طراحی آن، قادر است در مقابل تمام اتفاقات الکتریسیته، نوسانات، وقفه ها، افت ها و خرابی ها از سیستم ها و تجهیزات محافظت کند. چون تمامی این موارد را به سرعت تشخیص می دهد و قبل از این که ناهنجاری ها باعث آسیب به سیستم شوند، از برق شهری با خروجی ناپایدار، به UPS با خروجی پایدار سوئیچ می کند.
  • نصب آسان: نصب یک منبع تغذیه بدون وقفه، فرآیند آسانی است که احتیاج به فضای خیلی زیادی هم ندارد. UPS ها معمولا دارای چندین پورت هستند که از دستگاه های مختلف پشتیبانی می کنند و اتصال دستگاه های جدید به آن خیلی دشوار نیست.
  • سازگاری: زمانی که یو پی اس به یک سیستم متصل می شود، می تواند به عنوان یک منبع تغذیه مداوم عمل کند، به طوری که برای فعالیت های معمولی قادر به تامین جریان برق برای چند ساعت خواهد بود. در شرایطی که قطعی برق به مدت طولانی اتفاق می افتد، UPS این فرصت را برای کاربر فراهم می کند که بتواند سیستم خود را با خیال راحت خاموش کند و هیچ نگرانی ای بابت از دست رفتن داده ها و اطلاعات به صورت شوک ناگهانی، نداشته باشد.
  • آماده به کار بودن: یک UPS دارای انرژی کافی برای تبدیل شدن به یک منبع پشتیبان در زمان وقفه های کوتاه و زمان اتصال می باشد.
  • خروجی پایدار: باعث بهبود کیفیت برق ساختمان ها، تجهیزات الکترونیک و سایر صنایع پیشرفته می شود.
    همپوشانی: بسیاری از یو پی اس ها قابلیت تعامل با تجهیزات تصحیح کننده ضریب توان را دارند.

کاربرد برق اضطراری -02177973811

UPS صنعتی

یو پی اس های قابل استفاده در صنایع مختلف معمولا از سری UPS های آنلاین هستند. یو پی اس های آنلاین معمولا در طراحی های مبتنی بر ترانسفورماتور یا بدون ترانسفورماتور تولید می شوند. UPS هایی که بر اساس شرایط مبتنی بر ترانسفورماتور تولید شده اند، به دلیل داشتن طراحی قوی تر، انتخاب مناسب تری برای کاربرد های صنعتی به شمار می روند.

ترانسفورماتور در تجهیزات UPS های صنعتی، نقش یک تهویه کننده الکترونیک را دارد. تقریبا تمام یو پی اس های استفاده شده در صنعت از نوع سه فاز هستند و این UPS در ابعاد بزرگ تر از قابلیت های بیشتری هم بهره مند می باشد. به عنوان مثال، استفاده از قطعاتی مثل یکسوکننده های 6 یا 12 پالس و یا حتی رکتی فایر های مبتنی بر IGBT، برای ارائه بازدهی بالاتر ورودی و اعوجاج هارمونیک کم (یا همان THD که در سیستم تعبیه می شوند) نیز از جمله این قابلیت هاست.

UPS خانگی

UPS هایی که قابل استفاده برای محافظت از سیستم های کامپیوتری شخصی، پایانه های POS، روتر ها، مودم ها، سوئیچ ها، سیستم های اداری محدود، محیط های فناوری اطلاعات و سرور های فایل کوچک از 300 ولت آمپر تا 800 ولت آمپر هستند، همگی زیر مجموعه UPS های خانگی یا آماده به کار به شمار می روند.

این UPS ها معمولا با باطری داخلی کار می کنند و از سیستم در برابر قطعی، افت ولتاژ، نوسانات، نویز الکتریکی و مدت زمان کوتاهی که از قطع برق به سیستم اعمال می شود، محافظت می کند.

UPS شبکه

سیستم های یو پی اسی که در این گروه قرار می گیرند، محدوده ظرفیت حدود 2 کیلوولت آمپر دارند و از جریان برق برنامه های کاربردی شبکه نظیر ایستگاه های سرور، سوئیچ های مخابراتی، سرور های شبکه، سرور های VOIP ،POE و سیستم های مخابراتی، پشتیبانی می کند. این دسته از UPS ها معمولا یو پی اس های تبدیل دوگانه آنلاین و یا لاین اینتر اکتیو هستند و در انواع طراحی های زمینی، رک مانت و ترکیبی تولید می شوند.

UPS مودم

همانطور که می بینیم قطعی برق چالش های زیادی را در تمام زمینه ها برای کاربران ایحاد می کند، یکی از این دردسرها، قطعی برق مودم ها می باشد که موجب قطعی اینترنت در خانه ها و کسب و کارها می شود. هم چنین قطعی برق به یکباره از سیستم های کامپیوتری و هاردها، می تواند موجب پاک شدن اطلاعات آن ها و یا ایجاد بد سکتور در آن ها شود.

UPS کامپیوتر

امروزه با پیشرفت علم و صنعت و توسعه مشاغل به سمت بازار جهانی اینترنتی، استفاده ها از کامپیوترها به تعداد کم یا زیاد در تمام مشاغل دیده می شود. به همین علت تامین برق آن ها از نیازهای ضروری هر کسب و کاری می باشد. هم چنین به دلیل وجود نوسانات در برق شهری، بهتر است سیستمی را برای آن ها قرار دهیم که علاوه بر تامین برق در زمان های نبود برق شهری، بتواند نوسانات حاصل از برق شهری را نیز بگیرد و بدین ترتیب خطرات کمتری سیستم ما را تهدید کند.

UPS اتاق سرور یا شبکه

کاربری این UPS ها که با عنوان COMMS هم شناخته می شود، مناسب محیط های فناوری اطلاعات متوسط است. UPS های اتاق سرور معمولا در ظرفیت های 3 تا 15 کیلوولت آمپر تولید شده و معمولا در تاسیسات بزرگ اطلاعاتی و مخابراتی مانند اتاق های سرور، سرور های PABX ،Blade مجازی و سرور های فایل را تامین می کند.

UPS مرکز داده (دیتا سنتر)

کاربرد این UPS ها در محیط های فناوری اطلاعات و تاسیسات مخابراتی در ابعاد بزرگ، از 20 تا 800 کیلوولت آمپر می باشد و معمولا به عنوان ستون فقرات پروژه ها و تاسیسات قدرتی بزرگ به حساب می آیند. این UPS ها از تجهیزات مراکز داده و مراکز سوئیچینگ مخابرات محافظت می کنند و به عنوان یک منبع تغذیه اضطراری و بخش حفاظت از توان متمرکز یا غیر متمرکز، در کنار تجهیزات ضروری نصب می شوند.

UPS دما بالا

برخی از صنایع به یو پی اس هایی نیاز دارند که بتوانند در محیط هایی با دمای بالا یا بالاتر از حد متوسط، فعالیت کنند و توان مقاومت در تنش هایی با چنین شرایط را داشته باشند. این UPS ها با کاربری دما بالا تولید می شوند.

UPS نظامی

UPS هایی با کاربری نظامی، در مجموعه های امنیتی و جهت حفاظت و پشتیبانی از تجهیزات و سرور های موجود در این مجموعه ها طراحی و تولید می شوند.

یو پی اس کولر گازی

دستگاه های کولر گازی به عنوان یکی از تامین کنندگان هوای خنک و یکی از پرمصرف ترین تجیهزات برق در روزهای گرم تابستان می باشند. حال آنکه با قطعی برق و نبود هرگونه امکاناتی در غیاب برق شهری، وجود هوای خنک همواره می تواند ما را از آسیب هایی نظیر گرمازدگی نجات دهد.

همچنین با توجه به اینکه در روزهای پر مصرف برق در فصل تابستان، هزینه های قبض برق می تواند کاربر را دچار هزینه های بسیار زیادی کند، وجود UPS برق اضطراری به جهت تامین مقداری از ساعات مصرف برق کولر گازی پیشنهاد می گردد.

UPS پزشکی

کاربرد UPS ها در محیط های درمانی، خدماتی و بیمارستانی جهت حفاظت از تجهیزات و دستگاه های حساس پزشکی است. یو پی اس های به کار رفته در این موارد به دلیل حساسیت بالای تجهیزات، غالبا از میان UPS های آنلاین انتخاب می شوند.

یو پی اس آسانسور

طبق مبحث 15 اصول نظام مهندسی ساختمان در مورد نصب آسانسور برای ساختمان ها، در ساختمان هایی با طول مسیر قائم حرکت بیش از 7 متر از کف ورودی (یا معمولا بیش از 3 طبقه)، نصب آسانسور الزامی می باشد و همین طور اگر تعداد طبقات به حد زیادتری باشد، معمولا دیگر نمی توان در زمان قطعی استفاده از آسانسور را نادیده گرفت و یا از همه مهم تر اینکه در زمان قطع برق باید در نزدیک ترین محل ممکن آسانسور را تخلیه نمود.

عوامل موثر در انتخاب دستگاه برق اضطراری

  1. هارمونیک (Harmonics): یک موج اضافی دارای دامنه کوچک (فرکانس آن مضربی از فرکانس موج اصلی است.)
  2. قطع کامل برق (Power Failure): قطع برق ورودی در برق شهری
  3. افزایش ولتاژ لحظه ای (Power Surge): امکان آسیب زدن به وسایل حساس
  4. افت ولتاژ لحظه ای (Power Sag): امکان از کار انداختن برخی از تجهیزات برقی حساس
  5. نوسانات شدید لحظه ای (Skip Transient): امکان آسیب به تجهیزات حساس و ابزار دقیق
  6. نویز (Noise): ایجاد شده توسط امواج رادیویی و مغناطیسیی و منابع تغذیه و در نتیجه اختلال در کارکرد دستگاه
  7. تغییرات فرکانس (Frequency Variation): دارای اهمیت بسیار بالا و سبب عدم کارکرد مطلوب
  8. افزایش طولانی ولتاژ (Over Voltage): امکان آسیب زدن به تجهیزات برقی
  9. کاهش دامنه ولتاژ ( Under Voltage): امکان از کار انداختن تجهیزات بر

قیمت دستگاه برق اضطراری

میزان خرید یا فروش یو پی اس در انواع آنلاین، آفلاین و لاین اینتراکتیو، به عوامل مختلفی بستگی دارد که یکی از مهم ترین آن ها، قیمت UPS است. قیمت خرید دستگاه برق اضطراری با توجه به کارکرد و میزان حساسیت آن می تواند متفاوت باشد. به عنوان مثال هزینه فروش یو پی اس آنلاین نسبت به انواع دیگر بیشتر و گران تر و در مقابل UPS آفلاین ارزان تر است.

بسیاری از خریداران در اکثر مواقع با این سوال مواجه می شوند که چه مواردی در اختلاف UPS های برند های مختلف تاثیر گذار است یا چرا قیمت یک نوع یو پی اس در هر برند متفاوت است؟ عواملی که می توانند در قیمت UPS هایی که توسط برند های مختلف تولید می شوند تاثیر گذار باشند، عبارتند از:

  • تفاوت کیفیت و استاندارد های در نظر گرفته شده برای قطعاتی که در UPS ها استفاده می شوند.
  • تفاوت در زمان و میزان شارژدهی UPS ها
  • میزان و قابلیت اطمینان UPS خریداری شده
  • نحوه پشتیبانی و خدمات پس از فروش برند و تولید کننده UPS

چگونه یک سیستم برق اضطراری مناسب برای ساختمان انتخاب کنیم؟

برای انتخاب سیستم برق‌رسانی جایگزین برای ساختمان باید به نکات مهم زیادی توجه کنید که در این بخش به آن‌ها اشاره خواهیم کرد.

باید بدانید که به چه میزان ولتاژ و توان مصرفی برای وسایل برقی خانه نیاز دارید. توان مورد نیاز برای وسایلی که در زمان قطعی برق باید روشن باشند را جمع کنید و براساس عدد به دست آمده، اینورتر یا ژنراتور مناسبی تهیه کنید.در حالت کلی برای وسایل برقی که مصرف زیادی دارند باید از منبع تغذیه قوی تری استفاده کنید. در چنین شرایطی، ژنراتور نسبت به اینورتر می‌تواند گزینه بسیار بهتری باشد و ولتاژ و جریان بیشتری را برای وسایل برقی تامین کند.

اگر قصد دارید برای روشن کردن تجهیزات حساسی مثل تلویزیون از منبع تغذیه اضطراری استفاده کنید باید دقت داشته باشید که ولتاز خروجی از منبع باید به کنترل شده و ثابت باشد تا دستگاه را نسوزاند. برای وسایل حساس استفاده از UPS که می‌توان جریان خروجی از آن را پایدار نگه داشت گزینه مناسب‌تری خواهد بود.


می توانید برای مشاوره رایگان و اطلاع از قیمت یوپی اس و خرید دستگاه ups با شماره 02177973810 کیان صنعت ایرانیان تماس بگیرید تا با مشاوره رایگان از بهترین قیمت دستگاه یوپی اس مطلع شوید و با خیالی راحت تر اقدام به خرید خرید دستگاه برق اضطراری کنید.

آدرس :خیابان آزادی | جنب شهرداری منطقه ۳ | پلاک ۱

واحد فروش : 02177973810 / 02177973811

جهت مشاوره یا خرید انواع یو پی اس ، باتری یو پی اس ، استابلایزر ، رک ، کابینت ، پی دی یو و یا تعمیر تخصصی یوپی اس و باتری با شماره 02177973810 تماس حاصل نمایید .